Jeffrey Hoppenbrouwers

Naam: Jeffrey Hoppenbrouwers
leeftijd: 26 jaar
Opleiding: Bouwkunde (BSc) & Real Estate & Housing (MSc)

“Door dit traineeship bij Unica krijg ik de kans om het bedrijf op verschillende vlakken te leren kennen. Met deze ervaring hoop ik duidelijker voor ogen te krijgen waar mijn interesses en ambities liggen en waar ik uiteindelijk in verder wil gaan.

Unica is een breed georiënteerde technisch dienstverlener, waarbij je de ruim 80-jarige historie als familiebedrijf terugziet in de cultuur. Vanuit die sterke basis heeft Unica de ambitie om enorme stappen te maken in de installatiemarkt. De uitdagingen die hieruit voortkomen, gaat Unica zeker niet uit de weg.

Ik ben onlangs gestart met dit traineeship en werk op de Sales afdeling bij Unica Automatic Sprinkler. Hier richt ik mij op het initiëren en uitvoeren van verbeteringsprocessen en ga ik met salesprofessionals op pad om het gehele traject van het eerste klantcontact tot en met overdracht naar afdeling Nieuwbouw mee te maken. Na deze module maak ik de overstap richting afdeling Nieuwbouw, waar ik me meer op projectmanagement wil gaan focussen.

Dit is echter nog geen vast gegeven. Het fijne aan dit traineeship is dat dat je je eigen ontwikkeling vormgeeft. Je zit zelf achter het stuur en je kunt vele kanten op. Je krijgt de tijd om erachter te komen wat je competenties zijn en waar je interesses liggen. Zo weet ik nu al dat ik de ambitie heb om mij op commercieel gebied verder te ontwikkelen. Ik wil uiteraard zoveel mogelijk uit dit traineeship en mijn carrière halen. Of dit uiteindelijk ook lukt is van vele factoren afhankelijk, maar je krijgt bij Unica in ieder geval alle mogelijkheden om je ambities waar te maken”.

footer mask
Unica Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.