Thomas van Gorcum

Naam: Thomas van Gorcum
leeftijd: 25 jaar
Opleiding: Technologie Management (BSc) & Strategic Innovation Management (MSc)

"Unica is mijns inziens een typisch technisch bedrijf in de zin dat eigen initiatief en ondernemerschap zeer gewaardeerd wordt. Er heerst een sfeer van stevig aanpakken, van niet lullen maar poetsen. Of het nu voor het Rijksmuseum is of voor de bakker op de hoek; er wordt van jou als Unica medewerker verwacht dat je de allerbeste service biedt.

Die instelling past bij mij. Daarnaast wil ik graag breed rondkijken in een groot, professioneel bedrijf met veel locaties en specialisaties. Bij Unica heb ik de regie over mijn eigen loopbaan. Ik krijg de ruimte mij te ontwikkelen in een richting die ik graag wil en de vrijheid om de werkzaamheden op mijn manier te doen. Zo kun je snel leren en ben je verantwoordelijk voor je eigen prestaties en fouten.

Momenteel werk ik aan het “pakket van eisen” en de selectie van een documentbeheerssysteem. In het vervolgtraject ga ik mij bezighouden met de implementatie hiervan. Daarnaast werk ik mee aan de visie van Unica op haar ICT architectuur.

Ik hoop Unica na dit traineeship te mogen blijven ondersteunen met het zoeken, vinden en implementeren van goede (nieuwe) ICT software. Op deze manier help ik de werknemers van Unica om hun werk steeds beter te kunnen doen en daar haal ik veel voldoening uit."

footer mask
Unica Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.