Sem Dijkema

Naam: Sem Dijkema
leeftijd: 26 jaar
Opleiding: Bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemanagement, Master Innovation Sciences
Functie: Management Trainee bij Unica Building Services Hoevelaken
In dienst: November 2016

“Ik heb een hart voor innovatie en ben altijd geïnteresseerd in vernieuwing. Bij Unica heerst dezelfde cultuur. Toen ik hier nog maar net binnen was, zat ik al met de CEO aan tafel om de innovatiestrategie van Unica te bespreken.

Zo is ook mijn huidige opdracht gevormd. Ik had al een tijdje interesse in blockchain en sprak daar vaak over met mijn collega-trainee Gijs Kersten. Uiteindelijk hebben wij onze ideeën voorgelegd aan de directie. Dat werd heel goed ontvangen en zo is onze huidige opdracht ontstaan.

Het is harstikke leuk dat Unica ons zo motiveert! Het is voor mij een uitdaging om een blockchainpilot te realiseren, de effecten aan te tonen en vervolgens een toekomstscenario voor Unica te schetsen. Uiteindelijk is dit ook mijn doel na mijn traineeship; bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die van toegevoegde waarde zijn voor Unica.”

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.