Lemelerveld

Vacatures Unica Lemelerveld

Recente vacatures
Hey HRM-topper! Heb jij zin om bij ons stage te komen lopen? En ben jij op zoek naar een leuke stageplaats in een enthousiast team? Vind je het leuk om veel verantwoordelijkheid te krijgen, waardoor je jezelf snel kunt ontwikkelen? Ben jij een doener die elke dag weer streeft naar het beste resultaat? Lees dan snel  verder!
inLemelerveld (nabij Zwolle) of Deventer
Bekijk deze vacature
Ben jij commercieel, communicatief en administratief sterk? En heb je gedegen ICT kennis? Dan ben jij de Accountmanager Binnendienst die wij zoeken!
inLemelerveld (nabij Zwolle)
Bekijk deze vacature
Ben je een ster in het coördineren, begeleiden en plannen van projecten en opdrachten? Dan ben jij de Planner die we zoeken.
inDeventer of Lemelerveld
Bekijk deze vacature
Wired, wireless, twin-datacenter, hybrid cloud en IoT? Jij weet hoe je de touwtjes aan elkaar knoopt! Ben jij in staat SD-WAN in 3 zinnen uit te leggen. En zet je daarnaast graag een stapje extra, ook als het complex wordt?   Dan ben jij de Connectivity Specialist waar wij naar op zoek zijn!     
inLemelerveld of Eindhoven
Bekijk deze vacature

Full service ICT dienstverlener

In Lemelerveld, tussen Zwolle en Deventer, zit een van de kantoren van Unica ICT Solutions, dat zich richt op oplossingen op het gebied van kantoorautomatisering en telecom. De gedreven, ambitieuze medewerkers van Unica ICT Solutions vormen de perfecte basis voor een sterk groeiende onderneming waarin persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. De slagvaardige, vernieuwende, sociale en praktische bedrijfscultuur is kenmerkend, waardoor er een prettige en ongedwongen sfeer heerst binnen Unica ICT Solutions. Het gevarieerde klantenbestand in combinatie met de kennis en kunde van de medewerkers bieden een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers steeds het beste uit zichzelf kunnen halen.

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.