Lemelerveld

Vacatures Unica Lemelerveld

Recente vacatures
Ben jij een doorpakker met oog voor detail dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!
inLemelerveld
Bekijk deze vacature
Ben jij een verantwoordelijke, ondernemende en ervaren Team Coördinator die aantoonbare kennis heeft van techniek.  En kan jij ons verder helpen bouwen aan een klantgerichte cultuur en wil je deel uit maken van een team ervaren IT professionals?  Dan zijn wij op zoek naar jou!  
inLemelerveld
Bekijk deze vacature
Vind jij het een uitdaging om software te ontwerpen, ontwikkelen en testen en wil je daarmee zichtbaar bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen van een groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
inLemelerveld
Bekijk deze vacature
Ben jij bedreven en creatief in het vertalen van bedrijfskundige klantsituaties naar technologisch innovatieve en realistische oplossingen op het gebied van hybride ICT infrastructuren, en kun je deze vervolgens op doeltreffende wijze positioneren en adviseren, dan zijn wij op zoek naar jou!
inLemelerveld
Bekijk deze vacature

Full service ICT dienstverlener

In Lemelerveld, tussen Zwolle en Deventer, zit een van de kantoren van Unica ICT Solutions, dat zich richt op oplossingen op het gebied van kantoorautomatisering en telecom. De gedreven, ambitieuze medewerkers van Unica ICT Solutions vormen de perfecte basis voor een sterk groeiende onderneming waarin persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. De slagvaardige, vernieuwende, sociale en praktische bedrijfscultuur is kenmerkend, waardoor er een prettige en ongedwongen sfeer heerst binnen Unica ICT Solutions. Het gevarieerde klantenbestand in combinatie met de kennis en kunde van de medewerkers bieden een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers steeds het beste uit zichzelf kunnen halen.

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.