Lemelerveld

Vacatures Unica Lemelerveld

Recente vacatures
Vind jij het een uitdaging om software te ontwerpen, te ontwikkelen en te testen? En wil jij je kennis en ervaring van front end development met ons delen in een team van leuke collega’s die hun werk net zo leuk vinden als jij? Dan ben jij de .NET developer die wij zoeken!
inLemelerveld (nabij Zwolle) of Deventer
Bekijk deze vacature
Wil jij (part-time) als Copywriter aan de slag bij een groeiende en innovatieve ICT-dienstverlener? Ben jij de contentspecialist die onze producten en diensten in woord creatief in de markt zet? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons dynamische marketingteam bestaat nu uit vier jonge enthousiaste collega’s: Inge, Michel, Renél en Dennis. Zij kunnen jouw extra hulp goed gebruiken.
inDeventer, Lemelerveld (nabij Zwolle) of Son (nabij Eindhoven)
Bekijk deze vacature
Is het analyseren, verbeteren  en borgen van processen jouw drijfveer, en zie je het als een uitdaging om daarmee de organisatie naar een hoger niveau te tillen, dan zijn wij op zoek naar jou!  
inLemelerveld (nabij Zwolle) of Deventer
Bekijk deze vacature
Wired, wireless, twin-datacenter, hybrid cloud en IoT? Jij weet hoe je de touwtjes aan elkaar knoopt! Ben jij in staat SD-WAN in 3 zinnen uit te leggen. En zet je daarnaast graag een stapje extra, ook als het complex wordt?   Dan ben jij de Connectivity Specialist waar wij naar op zoek zijn!     
inLemelerveld of Eindhoven
Bekijk deze vacature
Kun jij onze klanten vanuit bedrijfskundig perspectief adviseren hoe zij ICT in kunnen zetten om hun bedrijfsprocessen te verbeteren? Denk jij niet in technische oplossingen, maar kun je op strategisch level met de klant meedenken en oplossingen bieden waar zij nooit aan gedacht hadden? Heb je daarnaast affiniteit met ICT, ruime commerciële ervaring en ben je een stevige gesprekspartner voor klanten op directieniveau? Solliciteer dan op de functie senior accountmanager ICT!
inLemelerveld (nabij Zwolle)
Bekijk deze vacature
Vind jij het een uitdaging om onze Cloud dienstverlening naar een hoger niveau te tillen? En wil je mee helpen om onze cloud propositie verder te ontwikkelen en te optimaliseren? Dan ben jij de cloud developer die wij zoeken!
inDeventer, Lemelerveld (nabij Zwolle) of Eindhoven
Bekijk deze vacature
Is het helpen van mensen jouw tweede natuur? Dan ben jij de Servicedesk Engineer die wij zoeken!
inLemelerveld (nabij Zwolle)
Bekijk deze vacature
Ben jij een doorpakker met oog voor detail dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!
inLemelerveld (nabij Zwolle) of Deventer
Bekijk deze vacature

Full service ICT dienstverlener

In Lemelerveld, tussen Zwolle en Deventer, zit een van de kantoren van Unica ICT Solutions, dat zich richt op oplossingen op het gebied van kantoorautomatisering en telecom. De gedreven, ambitieuze medewerkers van Unica ICT Solutions vormen de perfecte basis voor een sterk groeiende onderneming waarin persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. De slagvaardige, vernieuwende, sociale en praktische bedrijfscultuur is kenmerkend, waardoor er een prettige en ongedwongen sfeer heerst binnen Unica ICT Solutions. Het gevarieerde klantenbestand in combinatie met de kennis en kunde van de medewerkers bieden een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers steeds het beste uit zichzelf kunnen halen.

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.