Organisatie

Unica is met 14 vestigingen, 10 gespecialiseerde bedrijven, 3 regionale projectenbedrijven en meer dan 2.200 medewerkers de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland. De organisatiestructuur bestaat uit drie organisatiepijlers, ondersteund door de Shared Services.

Vestigingen

Unica Building Services beschikt over een slagvaardig netwerk van verschillende vestigingen die verdeeld zijn over Nederland, zodat er altijd een vestiging bij opdrachtgevers in de buurt te vinden is. Heeft u vragen over het beheer en onderhoud van uw installaties? Neem dan contact op met de Unica-vestiging bij u in de buurt.

Regionale projectenbedrijven

De drie regionale projectenbedrijven van Unica Building Projects zijn verantwoordelijk voor technische installaties van (nieuw)bouwprojecten. Zij hebben een regionale verantwoordelijkheid en opereren vanuit de regio’s West, Zuid en Noordoost.

Gespecialiseerde bedrijven

Rondom de kern van 14 vestigingen en 3 regionale projectenbedrijven, heeft Unica een netwerk van landelijk opererende gespecialiseerde bedrijven. Dit zijn zelfstandig werkende bedrijven waarin alle kennis van specifieke technische specialismen is gebundeld. Deze gespecialiseerde bedrijven zijn onder meer actief op het gebied van brandbeveiliging, (duurzame) energie, datacenters, industriële oplossingen, meet- en regeltechniek, ICT en kantoorautomatisering, gebouwautomatisering, energie-inkoop en industriële automatisering. Deze Unica-bedrijven werken voor de uitvoering van hun diensten nauw samen met de dichtstbijzijnde Unica-vestigingen. Hierdoor zijn Unica’s specialismen altijd dichtbij.

De volgende specialistische bedrijven maken deel uit van het Unica netwerk:

Shared Services

De Shared Services afdelingen van Unica zorgen voor de centrale ondersteuning op het gebied van Administratie, Business Control, Facility Management, HRM, ICT Beheer, KAM, Marketing & Communicatie, en Sales Support.

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.