HiltonSasithanJohnUnicaSpeer.jpg

Stages & Starters

Unica biedt tal van mogelijkheden voor stagairs, afstudeerders en starters op MBO- en HBO/WO niveau. We leiden je op in diverse vakgebieden en voor diverse functies, van techniek (utiliteitsbouw) tot technisch specialisme (van ICT tot Technisch Beheer), van ondersteunend (werkvoorbereiding, engineering, calculatie) tot management (projectleiding en projectmanagement).

(Afstudeer) Stages

Een (afstudeer)stage bij Unica is een mooie springplank naar een carrière in de duurzame techniek. Jaarlijks hebben wij diverse stage- en afstudeermogelijkheden bij ons hoofdkantoor in Hoevelaken, één van de 14 vestigingen of een Gespecialiseerd Bedrijf. Schroom vooral niet om ons zelf te benaderen met jouw plannen om je stage- of afstudeerplaats binnen Unica te organiseren. 

Starters

Heb je een VMBO, MBO, HBO of wetenschappelijk opleiding en ben je op zoek naar die eerste baan? Dan is Unica een boeiende werkgever die diverse trajecten biedt om jouw eerste carrièrestap in de duurzame techniek te begeleiden en je te ondersteunen bij je verdere ontwikkeling. Onze landelijke, multidisciplinaire organisatie biedt een grote diversiteit aan vacatures en vele mogelijkheden en richtingen om je verder te ontplooien. Bekijk hier direct de vacature voor ons landelijke Traineeship! 

Leren en werken

Op VMBO niveau kun je bij Unica werken en leren tegelijk. Wil je als monteur in de elektrotechniek of installatietechniek worden opgeleid, dan bieden wij die mogelijkheid. Gedurende twee jaar wisselen praktijk en theorie elkaar af. Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen in de praktijk op één van onze leuke uitdagende projecten. Unica werkt samen met verschillende praktijkcentra zoals Installatiewerk en de Techniek Academy. Als leerling monteur krijgt je een gedegen vakopleiding en leg je een solide basis voor die allround monteur van de toekomst. Jij dus! 

 

 

Vacatures