HiltonSasithanJohnUnicaSpeer.jpg

Traineeship

Bij Unica zijn we altijd op zoek naar jong talent met lef, creativiteit en ambitie. Heb jij een passie voor techniek, wil je nieuwe slimme oplossingen vinden voor maatschappelijke vraagstukken en heb je de ambitie om samen met klanten en collega’s vorm te geven aan een duurzame toekomst? Dan is een Traineeship bij Unica misschien iets voor jou! 

In twee jaar tijd leren we jou wat erbij komt kijken om uitdagende en soms zeer complexe projecten tot een succes te maken: technisch, commercieel, procesmatig en duurzaam.  

Om in aanmerking te komen voor een Unica Traineeship beschik je over WO denkniveau en minimaal een HBO opleiding. Dit hoeft niet perse een technisch diploma te zijn: we leiden je op in alle facetten van ons werk. Bij de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland betekent dit een grote diversiteit aan carrièremogelijkheden in o.a. technisch beheer, sales & marketing, projectmanagement, ICT etc.  


Ontdek jouw kwaliteiten

Als trainee bij Unica maak je in korte tijd een ontdekkingsreis door de landelijke, multidisciplinaire organisatie van Unica. Je werkt aan het binnenhalen van grote projecten, loopt mee met storingsmonteurs en ziet hoe onderhoudscontracten in de praktijk vorm krijgen. Zo leer je de markt, de processen en de mensen goed kennen en ontdek en ervaar je de verschillende werkvelden.  

Ook ontdek je waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. Met die kennis kun je zelf vorm aan je Traineeship geven en leerdoelen en verantwoordelijkheden die passen bij jouw persoonlijkheid en profiel.

Gedurende het hele traject word je intensief begeleid door jouw persoonlijke Unica Mentor, waarbij we veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Een duurzame loopbaan

Het doel van het Unica Traineeship is jouw talent verder te ontwikkelen. Samen met je mede-talenten word je in twee jaar klaargestoomd voor uitdagende posities in het midden- en topkader binnen Unica. Na twee jaar beschik je over een brede basis, gedegen kennis van onze organisatie en is het tijd om samen met je mentor te bepalen wat de volgende stap zal zijn in jouw duurzame loopbaan. Zo maken we samen jouw toekomst!  

Wil je meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Weet je al zeker dat een Traineeship bij Unica precies is wat je zoekt? Vanaf 1 augustus 2017 start het sollicitatieproces voor de groep van 2018. Zie jij een traineeship bij Unica wel zitten? Solliciteer dan alvast en laat weten waarom juist jij in onze organisatie zou passen!

 

Vacatures