jv201501203115.jpg

Een duurzame loopbaan

Kies je voor Unica, dan kies je voor een loopbaan in de techniek bij de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland, toonaangevend in duurzame innovaties. Ons succes wordt aangedreven door onze meest waardevolle “asset”: onze werknemers. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent wat onze mentaliteit, drive en passie voor duurzame techniek deelt en zich voelt aangesproken door de drie kernwaarden die we het allerbelangrijkst vinden voor ons bedrijf: we gaan voor onze klanten, we gaan voor resultaat en we doen het samen! 

Onze wereld kenmerkt zich door een grote dynamiek, geweldige kansen, een samenspel van handen-uit-de-mouwen en dagelijks plezier beleven met collega’s en klanten. Deze wereld ontwikkelt zich snel en wij hebben jou nodig om in deze veranderende omgeving succesvol te zijn, mee te denken over de toekomst en nieuwe kansen ontdekken. Voor Unica, maar bovenal ook voor jezelf!

Gedreven door onze passie voor techniek zoeken en vinden we vandaag oplossingen voor de vraagstukken van morgen. Hier willen wij de beste in zijn. We willen de nieuwste, slimste en meest duurzame oplossingen bedenken en de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Daarom investeren wij veel in de ontwikkeling van onze medewerkers, ongeacht hun vakgebied. Faciliteiten waaronder de Unica Academy, Traineeships, leerwerk trajecten en het Young Unica netwerk staan tot je beschikking om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling verder te stimuleren en vorm te geven. Zo maken we samen jouw toekomst!  

 

Vacatures