Amsterdam

De technisch dienstverlener van Amsterdam en omstreken.

Amsterdam is niet veel veranderd. De grachtenpanden staan er nog steeds en de handel komt van de beurs en bedrijven die zich hier hebben gevestigd. Ook logistiek gezien is Amsterdam met Schiphol een waardevolle omgeving. De hoofdstad en haar omgeving kan leunen op de expertise van Unica Amsterdam als het gaat om technisch dienstverlening. Elk gebouw staat bol van de techniek, maar juist in de combinatie van al deze technieken ligt de kracht van Unica Amsterdam. Unica heeft vele tevreden opdrachtgevers in Amsterdam, waaronder The Bank, Artis, De Hallen en het Stedelijk Museum.

Vacatures Unica Amsterdam

Recente vacatures
Wil jij werken aan uitdagende projecten met moderne elektrotechnische installaties? Kijk dan snel verder voor deze uitdagende vacature! 
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Unica Fire Safety zoekt een Servicetechnicus brandmeldinstallaties die zelfstandig onze klanten kan helpen en zich verder wil ontwikkelen in het vak. Ben jij die topper voor onze regio Groot - Amsterdam? Dan kom ik graag met je in contact!
inAmsterdam en omstreken
Bekijk deze vacature
Unica Fire Safety zoekt een 1e servicemonteur brandmeldinstallaties die zelfstandig onze klanten kan helpen en zich verder wil ontwikkelen in het vak. Ben jij die topper voor onze regio Groot - Amsterdam? Dan kom ik graag met je in contact!
inAmsterdam en omstreken
Bekijk deze vacature
Unica Fire Safety zoekt een Servicemonteur Brandmeldinstallaties die zelfstandig onze klanten kan helpen en zich verder wil ontwikkelen in het vak. Ben jij die topper voor onze regio Groot - Amsterdam? Dan kom ik graag met je in contact!
inAmsterdam en omstreken
Bekijk deze vacature
Wil jij werken aan uitdagende projecten met moderne werktuigbouwkundige installaties? Kijk dan snel verder voor deze uitdagende vacature! 
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben je bijna klaar met je technische HBO / WO opleiding of heb je maximaal 3 jaar werkervaring? Dan hebben wij bij Unica Datacenters in Amsterdam een mooie uitdaging waar gestimuleerd wordt om door te groeien. Wacht niet langer en solliciteer!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Gerco Brandpreventie zoekt een ervaren timmerman in de regio Amsterdam, die zorgt voor het aanbrengen van brandwerende betimmeringen voor onder andere staalconstructies in bestaande gebouwen en nieuwbouw.
inRegio Amsterdam
Bekijk deze vacature
Vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en zoek jij verantwoordelijkheid in een veelzijdige functie? En ben jij nieuwsgierig in het verduurzamen van installaties? Lees dan snel verder!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij onze nieuwe collega die de zichtbaarheid van Datacenters wil vergroten en wil meewerken aan het winnen van nieuwe projecten? Wacht niet langer en solliciteer!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben je bedreven in preventie op brandveiligheid gebied? Ben je een techneut die zelfstandig kan werken op diverse installaties? Solliciteer dan snel.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.