Amsterdam

De technisch dienstverlener van Amsterdam en omstreken.

Amsterdam is niet veel veranderd. De grachtenpanden staan er nog steeds en de handel komt van de beurs en bedrijven die zich hier hebben gevestigd. Ook logistiek gezien is Amsterdam met Schiphol een waardevolle omgeving. De hoofdstad en haar omgeving kan leunen op de expertise van Unica Amsterdam als het gaat om technisch dienstverlening. Elk gebouw staat bol van de techniek, maar juist in de combinatie van al deze technieken ligt de kracht van Unica Amsterdam. Unica heeft vele tevreden opdrachtgevers in Amsterdam, waaronder The Bank, Artis, De Hallen en het Stedelijk Museum.

Vacatures Unica Amsterdam

Recente vacatures
Kun jij veel meer dan agenda's en documenten beheren? Wij zoeken een ervaren directiesecretaresse die een spil in de organisatie is en het secretariaat gezicht geeft.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word 1e Servicemonteur bij de grootste zelfstandig technische dienstverlener in Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Goed in processen en systemen en zoek je een verantwoordelijke functie in een dynamische omgeving? Solliciteer online en wordt BIM Coördinator Datacenters bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij de Chefmonteur Werktuigbouwkunde die de grote projecten op de Zuidas gaat coördineren?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
3D ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties voor complexe datacenters? Bij Unica kan het! 
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben je een verbinder en diplomaat die iedereen meekrijgt? En komt het beste in jou naar boven als alleen perfect goed genoeg is? Grijp dan deze kans om met toonaangevende opdrachtgevers te werken aan de groei van de digitale wereld.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Jij zorgt voor de juiste nazorg bij onze klanten en adviseert ze over hun service- en onderhoudsplan
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Elektrotechnische professional met hart voor installaties in Datacenters kan zijn ambities waarmaken bij Unica!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur bij de grootste zelfstandig technische dienstverlener in Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Engineer Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Engineer Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.