Amsterdam

De technisch dienstverlener van Amsterdam en omstreken.

Amsterdam is niet veel veranderd. De grachtenpanden staan er nog steeds en de handel komt van de beurs en bedrijven die zich hier hebben gevestigd. Ook logistiek gezien is Amsterdam met Schiphol een waardevolle omgeving. De hoofdstad en haar omgeving kan leunen op de expertise van Unica Amsterdam als het gaat om technisch dienstverlening. Elk gebouw staat bol van de techniek, maar juist in de combinatie van al deze technieken ligt de kracht van Unica Amsterdam. Unica heeft vele tevreden opdrachtgevers in Amsterdam, waaronder The Bank, Artis, De Hallen en het Stedelijk Museum.

Vacatures Unica Amsterdam

Recente vacatures
Heb jij elektrotechnische kennis en stuur jij onze monteurs aan?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een zelfstandig inbedrijfsteller meet & regeltechniek met ambitie? Dan zoeken we jou!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Heb jij kennis van werktuigbouwkundige installaties en wil je groeien in jouw rol? Wordt werkvoorbereider bij Unica!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Heb jij kennis van elektrotechnische installaties en ben jij de verbindende schakel tussen de klant, de monteurs, leveranciers en projectleiding? Wordt werkvoorbereider bij Unica!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een technisch talent met twee rechterhanden die ervoor zorgt dat ieder project tot een succesvol einde wordt gebracht?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een talentvolle werktuigbouwkundige BIM’er die ontwerpen kan uitwerken naar innovatieve oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Elektrotechniek die projecten telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer online en wordt Projectleider bij de leukste technische dienstverlener in Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Engineer Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Engineer Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven en gemotiveerde medewerker die graag werkt met de nieuwste technologie om projecten? Solliciteer online en wordt BIM Modelleur Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Bezit jij de skills om onze projecten zowel technisch als organisatorisch optimaal voor te bereiden en blink jij uit doordat je telkens weer streeft naar het beste resultaat?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.