Amsterdam

De technisch dienstverlener van Amsterdam en omstreken.

Amsterdam is niet veel veranderd. De grachtenpanden staan er nog steeds en de handel komt van de beurs en bedrijven die zich hier hebben gevestigd. Ook logistiek gezien is Amsterdam met Schiphol een waardevolle omgeving. De hoofdstad en haar omgeving kan leunen op de expertise van Unica Amsterdam als het gaat om technisch dienstverlening. Elk gebouw staat bol van de techniek, maar juist in de combinatie van al deze technieken ligt de kracht van Unica Amsterdam. Unica heeft vele tevreden opdrachtgevers in Amsterdam, waaronder The Bank, Artis, De Hallen en het Stedelijk Museum.

Vacatures Unica Amsterdam

Recente vacatures
Weet jij alles van marktbewerking en leadgeneratie? Maak jij de deal bij nieuwe klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Accountmanager die uitblinkt in 'consultative selling'.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Woon jij in de omgeving van Alkmaar en kom jij ons team als service gerichte techneut versterken? Wij zijn op zoek naar een servicemonteur/-technicus W die voor onze klant HVC het onderhoud en de storingen oppakt.
inAlkmaar
Bekijk deze vacature
Ben jij een kampioen in organiseren en plannen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Bezit jij de skills om onze projecten zowel technisch als organisatorisch optimaal voor te bereiden?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij onze Engineer Elektrotechniek?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Werk jij graag aan het uitvoeren van onderhoud aan koel- en stookinstallaties en het oplossen van storingen en verrichten van aanpassingen aan koel- en stookinstallaties?  Dan zijn wij op zoek naar jou!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Kom jij als Tendermanager bij ons werken om nieuwe technische opdrachten aan te nemen en succesvol te implementeren binnen ons vakgebied?
inBodegraven
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.