Amsterdam

De technisch dienstverlener van Amsterdam en omstreken.

Amsterdam is niet veel veranderd. De grachtenpanden staan er nog steeds en de handel komt van de beurs en bedrijven die zich hier hebben gevestigd. Ook logistiek gezien is Amsterdam met Schiphol een waardevolle omgeving. De hoofdstad en haar omgeving kan leunen op de expertise van Unica Amsterdam als het gaat om technisch dienstverlening. Elk gebouw staat bol van de techniek, maar juist in de combinatie van al deze technieken ligt de kracht van Unica Amsterdam. Unica heeft vele tevreden opdrachtgevers in Amsterdam, waaronder The Bank, Artis, De Hallen en het Stedelijk Museum.

Vacatures Unica Amsterdam

Recente vacatures
Ben jij commercieel en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Unica de juiste plek voor jou! 
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ervaren als werktuigbouwkundig engineer en toe aan iets nieuws? Stap in de dynamische wereld van datacenters! Solliciteer online en word Lead Engineer bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij servicegericht en is installatietechniek jouw passie?
inamsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Modificaties Elektrotechniek die projecten in de installatietechniek telkens weer naar een goed einde leidt? 
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Zorg jij ervoor dat de datacenters van onze klanten altijd perfect functioneren?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Het gaat niet om een huis, tuin en keuken cv keteltje! De gebouwen die wij draaiend houden doen ertoe en zo ook onze dienstverlening! Hierbij kun je denken aan het optimaliseren CO2-footprint, maar ook het beheren en het onderhouden van cleanrooms. Binnen de dienstverlening portfolio ben jij de financiële business partner. Een mooie uitdaging. Iets voor jou?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Unica Fire Safety zoekt een monteur brandmeldinstallaties die zelfstandig onze klanten kan helpen en zich verder wil ontwikkelen in het vak. Ben jij die topper voor onze regio Groot - Amsterdam? Dan kom ik graag met je in contact!
inAmsterdam en omstreken
Bekijk deze vacature
Heb jij net je diploma op zak maar weet je nog niet hoe je je carrière vorm wilt geven? Als grootste allround (technisch) dienstverlener van Nederland biedt Unica jong talent uitdagende banen aan binnen ons brede spectrum van Unica bedrijven. 
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Wil jij ook BIM Modelleur worden bij de beste installateur van Nederland in de hoofdstad van Nederland?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider koeltechniek die in staat is zijn eigen afdeling op te bouwen? Solliciteer online en wordt Projectleider Koeltechniek bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.