Amsterdam

De technisch dienstverlener van Amsterdam en omstreken.

Amsterdam is niet veel veranderd. De grachtenpanden staan er nog steeds en de handel komt van de beurs en bedrijven die zich hier hebben gevestigd. Ook logistiek gezien is Amsterdam met Schiphol een waardevolle omgeving. De hoofdstad en haar omgeving kan leunen op de expertise van Unica Amsterdam als het gaat om technisch dienstverlening. Elk gebouw staat bol van de techniek, maar juist in de combinatie van al deze technieken ligt de kracht van Unica Amsterdam. Unica heeft vele tevreden opdrachtgevers in Amsterdam, waaronder The Bank, Artis, De Hallen en het Stedelijk Museum.

Vacatures Unica Amsterdam

Recente vacatures
Wil jij ook BIM Modelleur worden bij de beste installateur van Nederland in de hoofdstad van Nederland?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider koeltechniek die in staat is zijn eigen afdeling op te bouwen? Solliciteer online en wordt Projectleider Koeltechniek bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij onze Engineer Wtb  voor onze projectenafdeling in Amsterdam?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij commercieel gedreven en zorg je met jouw team voor een hoge klanttevredenheid?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een Cost engineer die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt Cost engineer bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inVertrouwelijk
Bekijk deze vacature
Wil jij werken aan één van onze uitdagende beheer- en onderhoudscontracten in de rol van werkvoorbereider? In ons team zijn we op zoek naar uitbreiding, het liefst een jonge, enthousiaste starter met een opleiding zoals bijvoorbeeld technische bedrijfskunde. Ben jij op zoek naar een nieuwe, of misschien zelfs je eerste uitdaging in het werkveld en herken je jezelf in het bovenstaande? Dan is dit precies wat je zoekt!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij onze nieuwe Senior Corporate Recruiter?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een zelfstandige inbedrijfsteller meet & regeltechniek met ambitie? Dan zoeken we jou!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Is Asset Management voor jou het heden en de toekomst en vind je het leuk om dagelijks bezig te zijn met het sturen op de beste assets? Dan ben jij de gene die wij zoeken!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Werkvoorbereider E waarbij alles op rolletjes loopt en bezit jij de skills om onze projecten zowel technisch als organisatorisch optimaal voor te bereiden?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.