Amsterdam

De technisch dienstverlener van Amsterdam en omstreken.

Amsterdam is niet veel veranderd. De grachtenpanden staan er nog steeds en de handel komt van de beurs en bedrijven die zich hier hebben gevestigd. Ook logistiek gezien is Amsterdam met Schiphol een waardevolle omgeving. De hoofdstad en haar omgeving kan leunen op de expertise van Unica Amsterdam als het gaat om technisch dienstverlening. Elk gebouw staat bol van de techniek, maar juist in de combinatie van al deze technieken ligt de kracht van Unica Amsterdam. Unica heeft vele tevreden opdrachtgevers in Amsterdam, waaronder The Bank, Artis, De Hallen en het Stedelijk Museum.

Vacatures Unica Amsterdam

Recente vacatures
Jij bent als receptioniste het eerste aanspreekpunt van Unica en kan op vlotte, efficiënte en klantgerichte wijze klanten kunnen helpen bij aankomst. 
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Zorg jij ervoor dat de datacenters van onze klanten altijd perfect functioneren?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Unica Fire Safety zoekt een monteur brandmeldinstallaties die zelfstandig onze klanten kan helpen en zich verder wil ontwikkelen in het vak. Ben jij die topper voor onze regio Groot - Amsterdam? Dan kom ik graag met je in contact!
inAmsterdam en omstreken
Bekijk deze vacature
Heb jij net je diploma op zak maar weet je nog niet hoe je je carrière vorm wilt geven? Als grootste allround (technisch) dienstverlener van Nederland biedt Unica jong talent uitdagende banen aan binnen ons brede spectrum van Unica bedrijven. 
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Wil jij ook BIM Modelleur worden bij de beste installateur van Nederland in de hoofdstad van Nederland?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider koeltechniek die in staat is zijn eigen afdeling op te bouwen? Solliciteer online en wordt Projectleider Koeltechniek bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij onze Engineer Wtb  voor onze projectenafdeling in Amsterdam?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een Cost engineer die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt Cost engineer bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inAmstdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een zelfstandige inbedrijfsteller meet & regeltechniek met ambitie? Dan zoeken we jou!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Werkvoorbereider E waarbij alles op rolletjes loopt en bezit jij de skills om onze projecten zowel technisch als organisatorisch optimaal voor te bereiden?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.