Amsterdam

De technisch dienstverlener van Amsterdam en omstreken.

Amsterdam is niet veel veranderd. De grachtenpanden staan er nog steeds en de handel komt van de beurs en bedrijven die zich hier hebben gevestigd. Ook logistiek gezien is Amsterdam met Schiphol een waardevolle omgeving. De hoofdstad en haar omgeving kan leunen op de expertise van Unica Amsterdam als het gaat om technisch dienstverlening. Elk gebouw staat bol van de techniek, maar juist in de combinatie van al deze technieken ligt de kracht van Unica Amsterdam. Unica heeft vele tevreden opdrachtgevers in Amsterdam, waaronder The Bank, Artis, De Hallen en het Stedelijk Museum.

Vacatures Unica Amsterdam

Recente vacatures
Als Bouwplaats manager ben je de eindverantwoordelijke op de bouwplaats voor de realisatie van een project en stuurt de chefmonteurs van de verschillende disciplines aan (W, E, Sanitair en Sprinkler) Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de planning, logistiek en kwaliteit en de schakel tussen de uitvoering en de projectleiding.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Technische affiniteit en organisatietalent? Solliciteer bij de leukste en grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider E die projecten telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer online en wordt Projectleider E bij de leukste technische dienstverlener in Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider W die projecten telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer online en wordt Projectleider W bij de leukste technische dienstverlener in Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Werkvoorbereider Werktuigbouw die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Werkvoorbereider bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Technische affiniteit en op zoek naar een administratieve functie? Solliciteer bij de leukste en grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland!
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een oplossingsgerichte en technisch sterke Lead Engineer W die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Lead Engineer W bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Kennis van elektrotechnische installaties en REVIT? Solliciteer online en wordt BIM Modelleur Electrical Datacenters bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Kennis van werktuigbouwkundige installaties en REVIT? Solliciteer online en wordt BIM Modelleur Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Goed in processen en systemen en zoek je een verantwoordelijke functie in een dynamische omgeving? Solliciteer online en wordt BIM Coördinator Datacenters bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.