Arnhem

Eén loket voor het ontwerp, aanleg en beheer van technisch dienstverlening

Wie snel een slimme oplossing wil voor gebouwtechnische vraagstukken, op zoek is naar innovatieve oplossingen of in gesprek wil met mensen met inhoudelijke kennis, kan terecht bij Unica Arnhem. Unica stelt zich ten doel opdrachtgevers in de volle breedte van dienst te zijn. Met duurzame technologische oplossingen voor veiligheid, comfort en communicatie is Unica Arnhem een expert die dichtbij staat en samenwerkt, zowel bij nieuwbouw als bij beheer en onderhoud.

Vacatures Unica Arnhem

Recente vacatures
Ben jij commercieel en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Unica de juiste plek voor jou! 
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij commercieel gedreven en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid en heb je kennis van Datacenters?
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Als Tender Manager ben je mede verantwoordelijk voor het aannemen en succesvol implementeren van nieuwe technische opdrachten binnen ons vakgebied.
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben jij gemotiveerd om projecten te realiseren? Solliciteer en wordt Kostprijsdeskundige bij Unica!
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben je een zelfstandige techneut die snel kan handelen en graag op meerdere contracten actief is?
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben jij een Engineer die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inArnhem
Bekijk deze vacature
Stagiair (e) gezocht! Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats bij een enthousiast team? Vind je het leuk om veel verantwoordelijkheid te krijgen, waardoor je jezelf snel kunt ontwikkelen? Ben jij een doener die telkens weer streeft naar het beste resultaat? Lees dan snel de vacature!
inZuid Nederland
Bekijk deze vacature
Ben jij commercieel gedreven en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Contractbeheerder bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben jij die gedreven huisvader die wij zoeken? Word beheertechnicus bij Unica!
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben jij een servicegerichte Servicetechnicus die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicetechnicus bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inArnhem
Bekijk deze vacature

 

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.