Arnhem

Eén loket voor het ontwerp, aanleg en beheer van technisch dienstverlening

Wie snel een slimme oplossing wil voor gebouwtechnische vraagstukken, op zoek is naar innovatieve oplossingen of in gesprek wil met mensen met inhoudelijke kennis, kan terecht bij Unica Arnhem. Unica stelt zich ten doel opdrachtgevers in de volle breedte van dienst te zijn. Met duurzame technologische oplossingen voor veiligheid, comfort en communicatie is Unica Arnhem een expert die dichtbij staat en samenwerkt, zowel bij nieuwbouw als bij beheer en onderhoud.

Vacatures Unica Arnhem

Recente vacatures
Ben jij een gedreven ervaren Werkvoorbereider W / Engineer Werktuigbouw, die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt werkvoorbereider / engineer bij de leukste technische dienstverlener van Nederland.
inArnhem
Bekijk deze vacature
Hou jij van diversiteit op de werkvloer en is het een uitdaging voor jou om storingen op te lossen? Dan is Unica op zoek naar jou!
inArnhem
Bekijk deze vacature
Denk jij in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur E of W bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben jij een servicegerichte Servicetechnicus die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Lees dan verder of solliciteer direct.
inArnhem
Bekijk deze vacature
Als Projectleider Elektrotechniek kan je bij Unica direct aan de slag in Arnhem!
inArnhem
Bekijk deze vacature
Kom jij het team in Arnhem versterken als Projectleider Werktuigbouwkunde?
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Elektrotechniek die projecten telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer direct en wordt Projectleider bij de leukste technische dienstverlener in Nederland.
inZwolle
Bekijk deze vacature
Ken jij alle rekenkundige facetten van gebouwgebonden installatieprojecten?
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een Werkvoorbereider/Engineer W die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid?  
inArnhem
Bekijk deze vacature
Maak jij de toekomst? Kom werken als 1e Monteur Elektrotechniek bij Unica!
inEindhoven, Arnhem of Venlo
Bekijk deze vacature

 

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.