Arnhem

Eén loket voor het ontwerp, aanleg en beheer van technisch dienstverlening

Wie snel een slimme oplossing wil voor gebouwtechnische vraagstukken, op zoek is naar innovatieve oplossingen of in gesprek wil met mensen met inhoudelijke kennis, kan terecht bij Unica Arnhem. Unica stelt zich ten doel opdrachtgevers in de volle breedte van dienst te zijn. Met duurzame technologische oplossingen voor veiligheid, comfort en communicatie is Unica Arnhem een expert die dichtbij staat en samenwerkt, zowel bij nieuwbouw als bij beheer en onderhoud.

Vacatures Unica Arnhem

Recente vacatures
Als kampioen in organiseren en plannen graag bij aan een hoge klanttevredenheid. Kom bij ons werken als Werkvoorbereider Contracten!
inArnhem
Bekijk deze vacature
Het verschil maken als Werkvoorbereider Elektrotechniek op uitdagende en dynamische projecten bij zorginstellingen, ziekenhuizen en overheidsgebouwen. Bij Unica Building Services Arnhem zoeken we geen standaard werkvoorbereider, wij zoeken een nieuwe collega die zich hier in wil onderscheiden! 
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben jij de servicemonteur die denkt in oplossingen en heb jij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie! 
inArnhem
Bekijk deze vacature
In deze technisch commerciële rol ben je organisatorisch, technisch en financieel verantwoordelijk voor multidisciplinaire bouwprojecten met een innovatief en duurzaam karakter
inVertrouwelijk
Bekijk deze vacature
Ben je op zoek naar een functie als Projectleider Werktuigbouwkunde waar je commercieel, technisch, organisatorisch en financieel verantwoordelijk zal zijn voor multidisciplinaire projecten? Dan hebben we bij Unica Arnhem een mooie uitdaging voor je!  
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben je op zoek naar een functie als Projectleider Elektrotechniek waar je commercieel, technisch, organisatorisch en financieel verantwoordelijk zal zijn voor multidisciplinaire projecten? Dan hebben we bij Unica Arnhem een mooie uitdaging voor je!  
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Leidinggevend Monteur Elektrotechniek?
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben jij de Werkvoorbereider die het verschil maakt? Lees dan zeker verder!
inArnhem
Bekijk deze vacature
Werk als Monteur W aan complexe werktuigbouwkundige installaties bij diverse opdrachtgevers in jouw regio!
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature

 

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.