Bodegraven

Full service technisch dienstverlening

Of opdrachtgevers nu zoeken naar werktuigbouwkundige aanpassingen, elektrotechnische aanpassingen, onderhoud, ICT-oplossingen of mogelijkheden voor lokale energieopwekking: Unica Bodegraven is one-stop-shop voor gebouwgebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer en onderhoud. Van A tot Z kunnen opdrachtgevers vertrouwen op de kundigheid van de Unica-medewerkers.

Vacatures Unica Bodegraven

Recente vacatures
Doorgrond jij alle rekenkundige facetten van een project en ken jij de risico’s die het met zich mee brengt?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Kent de installatietechniek voor jouw geen geheimen en weet jij elke dag weer je team te motiveren om de beste oplossing voor de opdrachtgever te maken?
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Leid jij elektrotechnische projecten spanningsloos naar een perfect resultaat? Wil jij als Projectmanager verantwoordelijk zijn voor multidisciplinaire bouwprojecten? Bijdragen aan innovaties en duurzaamheid? Bij Unica, dé allround technisch dienstverlener van Nederland kan dit! Uitstekende arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s en ruimte voor ontwikkeling. Dat wil jij toch ook?
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Wil jij als Timmerman bijdragen aan een brandveiliger Nederland, dan hebben wij de functie voor jou!
inUtrecht
Bekijk deze vacature
Ben jij commercieel gedreven en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt Contractmanager bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Word jij de beste monteur brandmeldinstallaties van Nederland?
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de zorgsector telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Modificaties Werktuigbouwkunde die projecten in de installatietechniek telkens weer naar een goed einde leidt? 
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Wil jij als Projectmanager verantwoordelijk zijn voor multidisciplinaire bouwprojecten? Bijdragen aan innovaties en duurzaamheid? Bij Unica, dé allround technisch dienstverlener van Nederland kan dit! Uitstekende arbeidsvoorwaarden, fijne collega’s en ruimte voor ontwikkeling. Dat wil jij toch ook?
inBodegraven
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.