Bodegraven

Full service technisch dienstverlening

Of opdrachtgevers nu zoeken naar werktuigbouwkundige aanpassingen, elektrotechnische aanpassingen, onderhoud, ICT-oplossingen of mogelijkheden voor lokale energieopwekking: Unica Bodegraven is one-stop-shop voor gebouwgebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer en onderhoud. Van A tot Z kunnen opdrachtgevers vertrouwen op de kundigheid van de Unica-medewerkers.

Vacatures Unica Bodegraven

Recente vacatures
Kennen de NEN normen voor jou geen geheimen en heb jij oog voor detail? Word inspecteur bij Unica! 
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij communicatief sterk, heb jij analytisch vermogen en ben je stressbestendig? Kan je goed samenwerken en heb je plannings ervaring? Dan hebben wij de baan voor jou! Plannen bij Unica is iedere dag een veelzijdige en uitdagende bezigheid.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur Werktuigbouwkunde bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij van nature servicegericht en vind je het prettig om de spreekwoordelijke spin in het web te zijn? Dan hebben wij een leuke functie als Management Assistente, waarbij je ons tweekoppig managementteam in Bodegraven gaat ondersteunen.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Bij Unica zijn wij heel trots om te vertellen dat wij bij dit prachtige bedrijf werken, wil jij ook zo trots zijn? Reageer dan snel op deze fantastische vacature!
inBodegraven
Bekijk deze vacature
AutoCAD, StabiCAD en/of BIM-Revit, zijn dit woorden die een glimlach op jouw gezicht toveren? Dan is dit je kans om de vaste kern van ons bedrijf te komen versterken!
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Word jij onze commercieel manager in Rotterdam of Bodegraven?
inRotterdam of Bodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur E bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Zie jij het als een uitdaging mooie interessante opdrachten te scoren bij onze opdrachtgevers in de Cure sector? Kom dan ons team versterken als Calculator werktuigkundige installaties Healthcare?
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de zorgsector telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.