Bodegraven

Full service technisch dienstverlening

Of opdrachtgevers nu zoeken naar werktuigbouwkundige aanpassingen, elektrotechnische aanpassingen, onderhoud, ICT-oplossingen of mogelijkheden voor lokale energieopwekking: Unica Bodegraven is one-stop-shop voor gebouwgebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer en onderhoud. Van A tot Z kunnen opdrachtgevers vertrouwen op de kundigheid van de Unica-medewerkers.

Vacatures Unica Bodegraven

Recente vacatures
Kennen de NEN normen voor jou geen geheimen en heb jij oog voor detail? Word inspecteur bij Unica! 
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Doorgrond jij alle rekenkundige facetten van een project en ken jij de risico’s?
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven (1e) Monteur Sanitaire Installaties die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven (1e) Monteur Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Werktuigbouwkunde die projecten in de Cure sector telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer online en wordt Projectleider Healthcare bij de leukste technische dienstverlener in Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij de Multidisciplinaire Projectleider die middels innovatieve ideeën en vernieuwingen Unica op een hoger niveau kan tillen? Reageer dan snel! 
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Houd jij je hoofd koel in een verantwoordelijke functie met vele verschillende facetten; dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog naar servicemonteur koeltechniek bij Unica!
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoog kwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Beheertechnicus bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Heb jij een drive voor om deze wereld innovatiever en duurzamer te maken en beschik je over talent om een onderscheidend ontwerp te maken? Kom dan ons team versterken. Wij gaan verder waar anderen ophouden!
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ervaren als werktuigbouwkundig engineer en toe aan iets nieuws? Solliciteer online en wordt Lead Engineer bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.