Bodegraven

Full service technisch dienstverlening

Of opdrachtgevers nu zoeken naar werktuigbouwkundige aanpassingen, elektrotechnische aanpassingen, onderhoud, ICT-oplossingen of mogelijkheden voor lokale energieopwekking: Unica Bodegraven is one-stop-shop voor gebouwgebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer en onderhoud. Van A tot Z kunnen opdrachtgevers vertrouwen op de kundigheid van de Unica-medewerkers.

Vacatures Unica Bodegraven

Recente vacatures
Unica Fire Safety zoekt een senior monteur brandmeldinstallaties die zelfstandig onze klanten kan helpen en zich verder wil ontwikkelen in het vak.
inRotterdam, Bodegraven en/of Den Haag
Bekijk deze vacature
Heb jij de ambitie om carrière te maken binnen ons bedrijf en wil je starten als junior projectleider? Lees dan verder, want wij zoeken een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider die projecten in de Utiliteit, telkens weer naar een goed einde leidt. Solliciteer online en wordt Junior Projectleider Elektrotechniek bij de leukste technische dienstverlener in Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij organisatorisch, administratief, commercieel en krijg jij energie van ondersteunende dienstverlening in de techniek? Solliciteer dan direct!
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Houd jij je hoofd koel in een verantwoordelijke functie met vele verschillende facetten; dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog naar servicemonteur koeltechniek bij Unica!
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Wordt jij de nieuwe Servicetechnicus van Boele Fire Protection?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Kennen de NEN normen voor jou geen geheimen en heb jij oog voor detail? Word inspecteur bij Unica! 
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur Werktuigbouwkunde bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Bij Unica zijn wij heel trots om te vertellen dat wij bij dit prachtige bedrijf werken, wil jij ook zo trots zijn? Reageer dan snel op deze fantastische vacature!
inBodegraven
Bekijk deze vacature
AutoCAD, StabiCAD en/of BIM-Revit, zijn dit woorden die een glimlach op jouw gezicht toveren? Dan is dit je kans om de vaste kern van ons bedrijf te komen versterken!
inBodegraven
Bekijk deze vacature
Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur E bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inBodegraven
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.