Eindhoven

Ook in de lichtstad technisch dienstverlening van Unica

Eindhoven en omgeving: bij uitstek een regio die bol staat van de techniek. Ook Unica Eindhoven draagt daar aan bij. Smart LED is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt als nieuw verlichtingsconcept bij bijvoorbeeld renovatie van een pand. Unica Eindhoven bundelt alle mogelijkheden van Unica op de snijvlakken van installatietechniek, technisch beheer, ICT, security, etc. Met werktuigbouwkunde en elektrotechniek als basis koppelt de technisch dienstverlener moeiteloos alle mogelijkheden aan elkaar.

Vacatures Unica Eindhoven

Recente vacatures
Ben jij commercieel gedreven en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Lijkt het je leuk om jezelf te focussen op één klant (in dit geval de TU/e). Solliciteer online en word Contractbeheerder bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een zelfstandige en ondernemende HR Professional die graag in een snel veranderende omgeving werkt en wil jij onderdeel uitmaken van de verdere professionalisering en groei van deze ambitieuze afdeling? Solliciteer online en wordt HR Adviseur Unica.
inRegio Noord Brabant-Limburg
Bekijk deze vacature
Uitdagende en verantwoordelijk functie in een ambitieuze ICT-onderneming.
inLemelerveld of Eindhoven
Bekijk deze vacature
Zit jij in het laatste jaar van je technische HBO-studie? Dan is dit jouw kans!
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Zie je het als een uitdaging om complexe netwerkinfrastructuren te beheren en te adviseren? Ben je op je best als je ingewikkelde vraagstukken mag oplossen waarbij ook de datacenter connectiviteit een rol speelt? Wij hebben per direct een uitdagende en verantwoordelijke functie als Managed Services Connectivity Specialist beschikbaar!
inLemelerveld of Eindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een servicegerichte Monteur Electrotechniek die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt Servicemonteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven BIM Modelleur Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt BIM Modelleur Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur E die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte manager die projecten in de installatietechniek telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer online en word Manager Projecten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een Engineer die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
footer mask
Unica Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.