Eindhoven

Ook in de lichtstad technisch dienstverlening van Unica

Eindhoven en omgeving: bij uitstek een regio die bol staat van de techniek. Ook Unica Eindhoven draagt daar aan bij. Smart LED is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt als nieuw verlichtingsconcept bij bijvoorbeeld renovatie van een pand. Unica Eindhoven bundelt alle mogelijkheden van Unica op de snijvlakken van installatietechniek, technisch beheer, ICT, security, etc. Met werktuigbouwkunde en elektrotechniek als basis koppelt de technisch dienstverlener moeiteloos alle mogelijkheden aan elkaar.

Vacatures Unica Eindhoven

Recente vacatures
Ben jij onze Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde?
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Kun jij onze klanten vanuit bedrijfskundig perspectief adviseren hoe zij ICT in kunnen zetten om hun bedrijfsprocessen te verbeteren? Denk jij niet in technische oplossingen, maar kun je op strategisch level met de klant meedenken en oplossingen bieden waar zij nooit aan gedacht hadden? Heb je daarnaast affiniteit met ICT, ruime commerciële ervaring en ben je een stevige gesprekspartner voor klanten op directieniveau? Solliciteer dan op de functie senior accountmanager ICT!
inSon (nabij Eindhoven)
Bekijk deze vacature
Het uitgangspunt bij Managed Services is: De verwachtingen van onze klanten overtreffen! Weet jij daarnaast goed je weg te vinden in complexe netwerkinfrastructuren en kun je zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren? Dan ben jij de Managed Services Engineer die wij zoeken!  
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij onze nieuwe Priva expert?
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Stroomt er Microsoft bloed door je aderen, ben je gepassioneerd over Data en Power BI, word je heel warm van het adviseren, ontwerpen en inrichten van complexe Power BI vraagstukken? Dan zoeken we jou als onze BI Consultant!
inEindhoven of Deventer
Bekijk deze vacature
Regel jij de optimale regeling van alle gebouwgebonden installaties?
inVenlo
Bekijk deze vacature
Samen bouwen we de toekomst!
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Wil jij graag assembleren, testen en inbedrijfstellen van koelinstallaties in een werkplaatsomgeving?
inDeurne
Bekijk deze vacature
Ben jij die Elektromonteur die door wil groeien tot Allround- of Servicemonteur Koudetechniek?
inDeurne
Bekijk deze vacature
Wil jij aan middelgrote bedrijfskoelingen en grote industriële koelinstallaties sleutelen?
inDeurne
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.