Eindhoven

Ook in de lichtstad technisch dienstverlening van Unica

Eindhoven en omgeving: bij uitstek een regio die bol staat van de techniek. Ook Unica Eindhoven draagt daar aan bij. Smart LED is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt als nieuw verlichtingsconcept bij bijvoorbeeld renovatie van een pand. Unica Eindhoven bundelt alle mogelijkheden van Unica op de snijvlakken van installatietechniek, technisch beheer, ICT, security, etc. Met werktuigbouwkunde en elektrotechniek als basis koppelt de technisch dienstverlener moeiteloos alle mogelijkheden aan elkaar.

Vacatures Unica Eindhoven

Recente vacatures
Is het helpen van mensen jouw tweede natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
inSon
Bekijk deze vacature
Kan jij onze dienstverlening naar een hoger level tillen? En doe je dit door de juiste borging van processen en correcte communicatie hierover met onze klanten? Dan is dit de functie voor jou!
inLemelerveld
Bekijk deze vacature
Unica zoekt een manager kostprijsgroep in Arnhem. Ben jij die people manager die verbindt en motiveert? lees snel verder. 
inArnhem
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Werktuigbouwkunde die zowel modficaties als nieuwbouw projecten in de installatietechniek telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer online en word Projectleider Werktuigbouwkunde bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een verantwoordelijke, ondernemende en ervaren Team Coördinator die aantoonbare kennis heeft van techniek.  En kan jij ons verder helpen bouwen aan een klantgerichte cultuur en wil je deel uit maken van een team ervaren IT professionals?  Dan zijn wij op zoek naar jou!  
inSon (nabij Eindhoven)
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven BIM Coördinator die graag meewerkt om onze projecten telkens weer tot een goed einde te brengen? Zit managen in jouw bloed? Solliciteer online en wordt BIM Coördinator bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Werktuigbouwkunde die projecten in de installatietechniek telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer online en word Projectleider Werktuigbouwkunde bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij commercieel gedreven en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Lijkt het je leuk om jezelf te focussen op één klant (in dit geval de TU/e). Solliciteer online en word Contractbeheerder bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Is het helpen van mensen jouw tweede natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
inLemelerveld
Bekijk deze vacature
Ben jij een servicegerichte Monteur Electrotechniek die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt Servicemonteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.