Eindhoven

Ook in de lichtstad technisch dienstverlening van Unica

Eindhoven en omgeving: bij uitstek een regio die bol staat van de techniek. Ook Unica Eindhoven draagt daar aan bij. Smart LED is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt als nieuw verlichtingsconcept bij bijvoorbeeld renovatie van een pand. Unica Eindhoven bundelt alle mogelijkheden van Unica op de snijvlakken van installatietechniek, technisch beheer, ICT, security, etc. Met werktuigbouwkunde en elektrotechniek als basis koppelt de technisch dienstverlener moeiteloos alle mogelijkheden aan elkaar.

Vacatures Unica Eindhoven

Recente vacatures
Stroomt er Microsoft bloed door je aderen? Ben je gepassioneerd over de Dynamics suite? Word je heel warm van het adviseren, ontwerpen en inrichten van complexe vraagstukken? Dan zoeken we jou als onze nieuwe functioneel Dynamics consultant!
inEindhoven of Deventer
Bekijk deze vacature
Zijn gebouwen bij jou onder controle? 
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Zijn gebouwen bij jou onder controle?
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ga op missie met Unica Special Security Projects
inDen Bosch
Bekijk deze vacature
Als Projectleider coördineer je op procesmatige wijze diverse activiteiten in de uitvoering voor een groot en toonaangevend project binnen Unica Special Security Projects.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Wired, Wireless, twin-datacenter, hybrid cloud  en IoT? Jij weet hoe je de touwtjes aan elkaar knoopt! Ben jij in staat SD-WAN in 3 zinnen uit te leggen. En zet je daarnaast graag een stapje harder, ook als het complex wordt?   Dan ben jij de Connectivity Specialist waar wij naar op zoek zijn!     
inLemelerveld of Eindhoven
Bekijk deze vacature
Zie je het als een uitdaging om complexe netwerken optimaal te laten presteren? Ben je in staat snel te schakelen en zo verschillende klant- en netwerkomgevingen te beheren, onderhouden en optimaliseren? Draai je daarnaast je hand niet om voor ingewikkelde vraagstukken waarbij ook de datacenter connectiviteit een rol speelt? Dan ben jij de Connectivity Engineer die wij zoeken!
inLemelerveld of Eindhoven
Bekijk deze vacature
Een Projectmanager E die een kwaliteitsslag kan maken!
inEindhoven
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.