Eindhoven

Ook in de lichtstad technisch dienstverlening van Unica

Eindhoven en omgeving: bij uitstek een regio die bol staat van de techniek. Ook Unica Eindhoven draagt daar aan bij. Smart LED is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt als nieuw verlichtingsconcept bij bijvoorbeeld renovatie van een pand. Unica Eindhoven bundelt alle mogelijkheden van Unica op de snijvlakken van installatietechniek, technisch beheer, ICT, security, etc. Met werktuigbouwkunde en elektrotechniek als basis koppelt de technisch dienstverlener moeiteloos alle mogelijkheden aan elkaar.

Vacatures Unica Eindhoven

Recente vacatures
Senior HR Business Partner met proven trackrecord die in een snel veranderende omgeving mee wil bouwen aan de HR afdeling van de toekomst en het succes van Nederlands grootste zelfstandig technisch dienstverlener.  
inRegio Noord Brabant-Limburg
Bekijk deze vacature
Heb jij ervaring met Microsoft Dynamics 365 CE? Ben jij ook zo enthousiast over de oplossingen die Microsoft biedt in haar Dynamics 365 CE portfolio (Sales, Marketing en Customer service), maar ben je vooral niet meer te stoppen als je denkt aan de mogelijkheden die het Microsoft POWERplatform (PowerApps, Flow en PowerBI) biedt? Ben je niet bang om buiten de lijntjes te kleuren, kan jij je enthousiasme overbrengen naar onze klanten en inspireer jij je collega’s in en buiten je team met de ‘nieuwe’ mogelijkheden die jij ziet aangaande het applicatielandschap van Microsoft? Ben jij de persoon die een langdurige relatie met een klant kan opbouwen, mee kan denken in de business vraagstukken en tot op zeker hoogte kan adviseren hoe de klant zijn digitale transformatie vorm kan geven? Dan zoeken wij jou!!  
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Heb jij een passie voor techniek? Wil je nieuwe slimme oplossingen vinden voor maatschappelijke vraagstukken? Heb je de ambitie om samen met klanten en collega’s vorm te geven aan een duurzame toekomst? Dan is een Traineeship bij Unica misschien iets voor jou!
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Ben jij een analystische en prijsbewuste Kostprijsdeskundige die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Heb jij veel kennis op het gebied van werktuigbouwkunde? Solliciteer online en wordt Kostprijsdeskundige W bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Als Chef Monteur ben je verantwoordelijk voor de montage van de binnen het project voorkomende installaties binnen de gestelde tijd en conform de taakstellende begroting.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een zelfstandig inbedrijfsteller meet & regeltechniek met ambitie? Dan zoeken we jou!
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Zijn gebouwen bij jou onder controle? 
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Werktuigbouwkunde die zowel modficaties als nieuwbouw projecten in de installatietechniek telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer online en word Projectleider Werktuigbouwkunde bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ben jij een verantwoordelijke, ondernemende en ervaren Team Coördinator die aantoonbare kennis heeft van techniek.  En kan jij ons verder helpen bouwen aan een klantgerichte cultuur en wil je deel uit maken van een team ervaren IT professionals?  Dan zijn wij op zoek naar jou!  
inSon (nabij Eindhoven)
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven BIM Coördinator die graag meewerkt om onze projecten telkens weer tot een goed einde te brengen? Zit managen in jouw bloed? Solliciteer online en wordt BIM Coördinator bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.