Emmen

De beste willen zijn in technisch dienstverlening.

In Drenthe is Unica al decennia lang een begrip. Ondernemend, betrokken, dichtbij, zo staat de vestiging in Emmen bekend. De beste willen zijn wil niet altijd zeggen de meest vooruitstrevende techniek of de goedkoopste partij. Wat het wel betekent is technisch dienstverlening op maat, toegesneden op elke unieke situatie. Unica Emmen is een vestiging die qua techniek een zorg uit handen neemt en die het telkens een uitdaging vindt samen met opdrachtgevers het beste uit hun situatie te halen.

Vacatures Unica Emmen

Recente vacatures
Onderhouden én bouwen, die combi ligt jou wel. Klanttevredenheid, team en ontwikkeling vind je belangrijk. Wij ook! Ontdek hoe je dit elke dag kan beleven als Contractbeheerder bij Unica.
inEmmen
Bekijk deze vacature
Neem de touwtjes in handen om projecten technisch en organisatorisch tot een succes te brengen. Als jij goed gaat op veel afwisseling in je werk waar je zelf de prioriteiten stelt, dan ben je als werkvoorbereider bij Unica helemaal op je plek!
inEmmen
Bekijk deze vacature
Til onderhoud naar het hoogste niveau! Met jouw talent voor planning en organisatie zorg jij voor een optimale klantbeleving. Voeg je bij onze klantteams als Werkvoorbereider Contracten!
inEmmen
Bekijk deze vacature
Help jij mee de technische installaties van het grootste vastgoedbedrijf van het land duurzamer en slimmer te maken? 
inZwolle
Bekijk deze vacature
Word jij warm van koeltechniek?
inZwolle
Bekijk deze vacature
Word jij warm van koeling?
inEmmen
Bekijk deze vacature
Ga op missie met Unica Special Security Projects
inAmersfoort
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.