Groningen

Ook in de top van Nederland volwaardige technische dienstverlening Unica Groningen bedient de provincies Groningen en Friesland op het gebied van installatietechniek en technisch beheer.

De vestiging is uw noordelijke portaal tot alle mogelijkheden die Unica in huis heeft. Hoe we dat doen? In een stijl die past bij de noorderling: nuchter, ondernemend en leuk om mee te werken. De grootste stappen in het duurzamer maken van gebouwen kunt u bereiken door goed na te denken over de inrichting van uw technisch beheer. Unica gaat verder dan ‘gewoon’ service en onderhoud en helpt bedrijven en organisaties op weg naar een verlaging van de CO2 footprint.

Vacatures Unica Groningen

Recente vacatures
Word jij warm van koeltechniek?
inGroningen
Bekijk deze vacature
Als Monteur voor het RVB Defensie project zal je werkzaam zijn op diverse Defensielocaties in Noord-Nederland. Wil jij meewerken aan de grootste opdracht van Unica Building Services? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.
inGroningen
Bekijk deze vacature
Op 1 januari 2022 start Unica Building Services met het inspecteren, keuren en onderhouden van de klimaatinstallaties en warmteopwekkingssystemen van meer dan 1.250 Defensiegebouwen. Wij zijn daarom op zoek naar een Werkvoorbereider die graag wil meewerken aan deze omvangrijke opdracht. 
inGroningen
Bekijk deze vacature
Unica heeft een grote opdracht binnen gekregen van Rijksvastgoedbedrijf Defensie voor het inspecteren, keuren en onderhouden van de klimaatinstallaties en warmteopwekkingssystemen van meer dan 1.250 defensiegebouwen. Als Servicetechnicus zal jij op de verschillende Defensie locaties werkzaamheden gaan verrichten. Wil jij je hiervoor gaan inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
inGroningen
Bekijk deze vacature
Zet jij elke monteur op de juiste plek?
inGroningen
Bekijk deze vacature
footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.