Hoevelaken

Centrale ligging biedt technisch dienstverlening in het hart van het land.

Behalve hoofdkantoor is Unica Hoevelaken ook een volwaardige Unica-vestiging voor het hart van Nederland. Deels actief in Gelderland, Utrecht en in de Flevopolder biedt Unica Hoevelaken complete technische dienstverlening in de breedste zin van het woord. Op de scheiding van de A1 en de A28 is de vestiging gunstig gelegen en gegarandeerd altijd dichtbij.

Vacatures Unica Hoevelaken

Recente vacatures
Heb jij technische kennis van sprinklerinstallaties en brandmeldinstallaties en ben je de spin in het web? Dan zijn wij op zoek naar jouw. Ben jij onze nieuwe werkvoorbereider sprinkler/BMI voor onze vestiging in Hoevelaken?
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Ben jij commercieel en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Unica de juiste plek voor jou! 
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Als product/markt combinaties jou aan het denken zetten, een pakkende communicatieslogan je doet glimlachen of een innovatief online platform voor jou gesneden koek is, dan hebben wij een afwisselende baan in een sterk groeiend en gevarieerd bedrijf voor je in de aanbieding! 
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Wil jij als (pas) afgestudeerde HBO-er of als zij-instromer een mooie stap maken en als Project Management Officer bij Unica aan de slag? Meer dan welkom!
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Als Sales Engineer binnen Regel Partners ben jij de architect van de oplossing! Met jouw technische kennis help jij klanten met de best passende en innovatieve automatiseringssystemen, die installaties in- en rondom gebouwen integreren. Help jij graag klanten met het uitwerken van technische vraagstukken over gebouwautomatisering en weet je deze zonder problemen te calculeren in een goede offerte? Solliciteer dan snel.
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Heb jij technische kennis van sprinklerinstallaties en ben je de spin in het web? Dan zijn wij op zoek naar jouw, als werkvoorbereider sprinkler projecten voor onze vestiging Hoevelaken.
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Heb jij kennis van brandmeldinstallaties en ben jij de verbindende schakel tussen de klant, de monteurs, leveranciers en projectleiding? Word werkvoorbereider bij Unica Fire Safety te Hoevelaken!
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Jij weet alles van Brandmeldinstallaties en zorgt dat iedereen aan het werk is! Ben jij de karrentrekker die het verschil maakt?
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Als AutoCad tekenaar (32-40 uur) ondersteun je het ontwerpteam en ben je verantwoordelijk voor het productieproces van het ontwerp.
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Zijn gebouwen bij jou onder controle? 
inWaalre
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.