Hoevelaken

Centrale ligging biedt technisch dienstverlening in het hart van het land.

Behalve hoofdkantoor is Unica Hoevelaken ook een volwaardige Unica-vestiging voor het hart van Nederland. Deels actief in Gelderland, Utrecht en in de Flevopolder biedt Unica Hoevelaken complete technische dienstverlening in de breedste zin van het woord. Op de scheiding van de A1 en de A28 is de vestiging gunstig gelegen en gegarandeerd altijd dichtbij.

Vacatures Unica Hoevelaken

Recente vacatures
Ben jij een kampioen in organiseren en plannen? En ben jij servicegericht? Kijk dan snel verder voor deze uitdagende vacature! 
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Customer experience versterken en verbeteren is een continu proces. Ben jij de Customer Experience Manager die met energie continu op zoek is naar verbeteringen en optimalisaties van de klantbeleving? Dan kan je in de functie van Customer Experience Manager je energie kwijt.
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Vind jij het een uitdaging om aan elektrotechnische installaties te sleutelen? En zijn serviceprojecten van 2 dagen tot enkele weken helemaal jouw ding? Kijk dan snel verder voor deze veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden. 
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Staat veiligheid bij jou ook hoog in het vaandel en zit plannen, organiseren en structuur aanbrengen in je bloed. Dan is de vacature van Administratief medewerker QHSE echt iets voor jou? Want jij kent de kneepjes van het administratieve vak en vindt het fijn om anderen te ontzorgen.
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Vind jij het geweldig om de administratie te doen, ben je voor 24 tot 32 uur per week beschikbaar en heb je iets met techniek? Voor de afdeling modificaties binnen Unica Fire Safety zoeken wij een administratief medewerker!  Reageer snel op de vacature! 
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Als jij enthousiast bent en je niet zomaar uit het veld laat slaan? Dan ben jij de juiste persoon voor ons! Wat er ook gebeurt, jij zorgt ervoor dat de planning staat voor onze klanten. 
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Jij weet wat er voor nodig is om klanten jarenlang optimaal te laten profiteren van high end security oplossingen! 
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Ben jij de technisch manager, die het brandmeldinstallatie DNA binnen het cluster Fire Safety vertegenwoordigt en daarmee de resultaten en processen naar een hoger plan tilt? Dan zijn we op zoek naar jou, solliciteer en maak het verschil bij de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland!
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Ben jij commercieel gedreven en heb je kennis van brandveiligheidsinstallaties?
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Word jij onze nieuwe sprinklermonteur in de regio Hoevelaken?
inHoevelaken
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.