Oosterhout

De ondernemende technisch dienstverlener.

Wat voor Unica als geheel geldt, geldt voor de vestiging Oosterhout in het bijzonder: een ondernemende Unica vestiging met een veelzijdig palet aan mogelijkheden op gebied van technisch dienstverlening. Eigenlijk kan worden gesteld dat het qua werkzaamheden de loodgieter en elektricien is ontstegen, zonder deze mooie beroepen geweld aan te willen doen. Technisch dienstverlening is vooral anticiperen op wat er komt: stijgende energieprijzen, dwingende regelgeving op gebied van duurzaamheid, strengere certificeringen. En vervolgens opdrachtgevers adviseren over de beste keuzemogelijkheden.

Vacatures Unica Oosterhout

Recente vacatures
Je hebt ervaring met de brandmeldkant van het preventievak en kennis van brandmeldcentrales Siemens Cerberus, Hertek en/of Labor Strauss. Je wilt je verder ontwikkelen en zoekt de kennis om een expert te worden in de wet & regelgeving en werking van de diverse systemen. Solliciteer dan snel want dan is dit de baan die jij zoekt. 
inVertrouwelijk
Bekijk deze vacature
Word Leidinggevend monteur sprinkler Bij Unica Fire Safety: jouw vuurdoop naar veiligheid in een wereld vol uitdagingen. Ontstijg de vlammen en werk samen om onze missie te verwezenlijken en het realiseren van een  brandveilige werk- en leefomgeving Word jij onze nieuwe leidinggevende monteur sprinkler de regio Regio Breda/ Tilburg/ Den Bosch!  
in Regio Breda/ Tilburg/ Den Bosch
Bekijk deze vacature
Ben jij een kampioen in organiseren en plannen? Ben jij servicegericht en toe aan een volgende stap in je carrière? Kijk dan snel verder voor deze uitdagende vacature! 
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Als Allround Servicemonteur los jij storingen en manco's op. Dit doe je bij verschillende klanten in de regio Noord-Brabant. Je voert werkzaamheden uit bij onder andere defensie, zorginstellingen en kantoorpanden. Hier kom je uiteenlopende installaties tegen zoals: Klimaatsystemen, koelinstallaties en meet- en regelinstallaties. Los jij problemen pragmatisch op en hou je van veel afwisseling? Dan ben jij de Allround Servicemonteur die we zoeken!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Werktuigbouwkunde die modficatie in de installatietechniek telkens weer naar een goed einde brengt? Solliciteer online en word Projectleider bij Unica!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Als Servicetechnicus verricht je bij verschillende klanten in de regio onderhouds- en servicewerkzaamheden aan koelinstallaties. Dit doe je zowel zelfstandig als met een collega. Wij bieden jou een goed uitgeruste Unica-bus zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij organisatorisch, administratief en krijg jij energie van ondersteunende dienstverlening in de techniek? Solliciteer dan direct!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Als Technicus Meet- en Regeltechniek is jouw werk afwisselend en divers. Je wordt ingezet voor meerdere projecten waar je zowel zelfstandig als met collega's de werkzaamheden uitvoert. Je komt te werken in een leuk team van hardwerkende collega's. Daarnaast biedt Unica genoeg kansen om door te groeien of om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Wil jij als Servicetechnicus werken aan grote en/ of complexe installaties? Zoek jij een werkgever die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleert? Solliciteer dan als Servicetechnicus bij Unica!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Als Monteur Meet- en Regeltechniek is jouw werk afwisselend en divers. Je wordt ingezet voor meerdere projecten waar je zowel zelfstandig als met collega's de werkzaamheden uitvoert. Je komt te werken in een leuk team van hardwerkende collega's. Daarnaast biedt Unica genoeg kansen om door te groeien of om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen.
inOosterhout
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.