Oosterhout

De ondernemende technisch dienstverlener.

Wat voor Unica als geheel geldt, geldt voor de vestiging Oosterhout in het bijzonder: een ondernemende Unica vestiging met een veelzijdig palet aan mogelijkheden op gebied van technisch dienstverlening. Eigenlijk kan worden gesteld dat het qua werkzaamheden de loodgieter en elektricien is ontstegen, zonder deze mooie beroepen geweld aan te willen doen. Technisch dienstverlening is vooral anticiperen op wat er komt: stijgende energieprijzen, dwingende regelgeving op gebied van duurzaamheid, strengere certificeringen. En vervolgens opdrachtgevers adviseren over de beste keuzemogelijkheden.

Vacatures Unica Oosterhout

Recente vacatures
Ben jij een gedreven 1ste Monteur E die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word 1ste Monteur E bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Als Servicetechnicus verricht je bij verschillende klanten in de regio onderhouds- en servicewerkzaamheden aan koel- en vriesinstallaties. Dit doe je zowel zelfstandig als met een collega. Wij bieden jou een goed uitgeruste Unica-bus zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Wil jij meewerken aan het grootste project van Unica Building Services? Ben jij in het bezit van een SCIOS-certificaat en draag jij graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Word dan SCIOS monteur bij Unica!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Als SCIOS Inspecteur zal jij meewerken aan de grootste opdracht van Unica Building Services in Oosterhout. Voor het RVB Defensie contract zijn wij op zoek naar een ervaren SCIOS Inspecteur die zelfstandig keuringen en onderhoud zal gaan verrichten aan gas gestookte installaties.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij als Werkvoorbereider efficiënt, organisatorisch en houd je van uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Werktuigbouwkunde die zowel modficaties als nieuwbouw projecten in de installatietechniek telkens weer naar een goed einde brengt?  Solliciteer online en word Projectleider bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Werken bij een betrouwbare werkgever waar je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen? Dat is Unica! Wij zijn op zoek naar zowel ervaren Werkvoorbereiders als leergierige werktuigbouwkundigen die het vak van Werkvoorbereider willen leren. 
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Wil jij meewerken aan mooie projecten bij de overheid, zorginstellingen en high end kantoren? Ben jij op zoek naar een baan waarbij je een grote diversiteit aan werkzaamheden hebt? Solliciteer dan op de vacature van Werkvoorbereider Contracten!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Als Monteur Meet- en Regeltechniek is jouw werk afwisselend en divers. Je wordt ingezet voor meerdere projecten waar je zowel zelfstandig als met collega's de werkzaamheden uitvoert. Je komt te werken in een leuk team van hardwerkende collega's. Daarnaast biedt Unica genoeg kansen om door te groeien of om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Vind jij het leuk om in de utiliteit actief te zijn en te werken bij een organisatie die stil staat bij jouw ontwikkeling? Solliciteer online en word Leerling Monteur bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inOosterhout
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.