Oosterhout

De ondernemende technisch dienstverlener.

Wat voor Unica als geheel geldt, geldt voor de vestiging Oosterhout in het bijzonder: een ondernemende Unica vestiging met een veelzijdig palet aan mogelijkheden op gebied van technisch dienstverlening. Eigenlijk kan worden gesteld dat het qua werkzaamheden de loodgieter en elektricien is ontstegen, zonder deze mooie beroepen geweld aan te willen doen. Technisch dienstverlening is vooral anticiperen op wat er komt: stijgende energieprijzen, dwingende regelgeving op gebied van duurzaamheid, strengere certificeringen. En vervolgens opdrachtgevers adviseren over de beste keuzemogelijkheden.

Vacatures Unica Oosterhout

Recente vacatures
Senior HR Business Partner met proven trackrecord die in een snel veranderende omgeving mee wil bouwen aan de HR afdeling van de toekomst en het succes van Nederlands grootste zelfstandig technisch dienstverlener.  
inRegio Noord Brabant-Limburg
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Heb jij veel verstand van de NEN2767? Solliciteer online en word Werkvoorbereider E bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Werkvoorbereider/Calculator bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider met verstand van zowel elektrotechniek als werktuigbouwkunde? Ben jij iemand die modificaties en nieuwbouw projecten in de installatietechniek telkens weer naar een goed einde brengt?  Solliciteer online en word Projectleider bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij een echte handyman? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij commercieel en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als Commercieel Tender Manager bij Unica ben je verantwoordelijk voor het aannemen en succesvol implementeren van nieuwe technische opdrachten binnen ons vakgebied.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij commercieel aangelegd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Weet jij alles van marktbewerking en leadgeneratie. Maak jij de deal bij nieuwe klanten? Laat van je horen!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij net afgestudeerd en ben je op zoek naar een uitdaging? Weet jij alles van marktbewerking en leadgeneratie. Maak jij de deal bij nieuwe klanten? Laat van je horen!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Heb jij een passie voor techniek? Wil je nieuwe slimme oplossingen vinden voor maatschappelijke vraagstukken? Heb je de ambitie om samen met klanten en collega’s vorm te geven aan een duurzame toekomst? Dan is een Traineeship bij Unica misschien iets voor jou!
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.