Oosterhout

De ondernemende technisch dienstverlener.

Wat voor Unica als geheel geldt, geldt voor de vestiging Oosterhout in het bijzonder: een ondernemende Unica vestiging met een veelzijdig palet aan mogelijkheden op gebied van technisch dienstverlening. Eigenlijk kan worden gesteld dat het qua werkzaamheden de loodgieter en elektricien is ontstegen, zonder deze mooie beroepen geweld aan te willen doen. Technisch dienstverlening is vooral anticiperen op wat er komt: stijgende energieprijzen, dwingende regelgeving op gebied van duurzaamheid, strengere certificeringen. En vervolgens opdrachtgevers adviseren over de beste keuzemogelijkheden.

Vacatures Unica Oosterhout

Recente vacatures
Jij staat pal naast de business. Je spot technisch talent en overtuigt ze van de unieke Unica propositie. Daarnaast bouw jij mee aan de verdere professionalisering van onze recruitmentafdeling! 
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Als Technicus Meet- en Regeltechniek is jouw werk afwisselend en divers. Je wordt ingezet voor meerdere projecten waar je zowel zelfstandig als met collega's de werkzaamheden uitvoert. Je komt te werken in een leuk team van hardwerkende collega's. Daarnaast biedt Unica genoeg kansen om door te groeien of om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Wil jij als Servicetechnicus werken aan grote en/ of complexe installaties? Zoek jij een werkgever die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleert? Solliciteer dan als Servicetechnicus bij Unica!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Als Monteur Meet- en Regeltechniek is jouw werk afwisselend en divers. Je wordt ingezet voor meerdere projecten waar je zowel zelfstandig als met collega's de werkzaamheden uitvoert. Je komt te werken in een leuk team van hardwerkende collega's. Daarnaast biedt Unica genoeg kansen om door te groeien of om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij de zelfstandige servicetechnicus die wij zoeken?
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Werkvoorbereider Contracten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij een Monteur Elektrotechniek die projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde weet te brengen? Kom dan werken bij Unica Building Services in Oosterhout!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Ben jij onze nieuwe Monteur W die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Geen dag is hetzelfde! Als Administratief medewerker bied je allround ondersteuning aan de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken en voor het plannen van vergaderingen en afspraken.
inOosterhout
Bekijk deze vacature
Heb jij als Junior Project Controller al enige ervaring met het ondersteunen en adviseren van een contractmanagementteam? Wij bieden je een baan aan als Junior Projectcontroller waar je de kans krijgt om door te groeien binnen Unica! 
inOosterhout
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.