Rotterdam

Werken voor harde werkers.

Rotterdam, havenstad. Stad ook die de Rotterdamse ondernemer voortdurend uitdaagt en waar steeds meer aandacht is voor duurzaamheid. Rotterdammers staan bekend als daadkrachtig en dat is terug te zien bij de professionals van de vestiging Rotterdam. Nuchtere doeners met lef, vernieuwend en gericht op oplossingen. Unica Rotterdam maakt opdrachtgevers wegwijs in de steeds complexer wordende milieuregelgeving en denkt mee om de CO2-uitstoot terug te dringen en besparingen te realiseren binnen het brede veld van de technisch dienstverlening.

Vacatures Unica Rotterdam

Recente vacatures
Word jij onze commercieel manager in Rotterdam of Bodegraven?
inRotterdam of Bodegraven
Bekijk deze vacature
Hebben collectieve verwarmingssystemen voor jou als servicemonteur geen geheimen?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Heeft de meet- en regeltechniek voor jou als onderhoudsmonteur geen geheimen? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Word jij onze nieuwe sprinklermonteur in de regio Rotterdam?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Word jij de beste monteur brandmeldinstallaties van Nederland?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur Sanitaire Installaties die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij de Technische Specialist die in overleg met de Projectleider zelfstandig aan de slag gaat met het ontwerpen, tekenen en berekenen van grote of meer complexe installaties? Dan zijn wij op zoek naar jou.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een ervaren en servicegerichte Monteur Werktuigbouwkunde die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt Servicemonteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Werktuigbouwkunde die projecten telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer online en wordt Projectleider bij de leukste technische dienstverlener in Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Vind jij het leuk om in de utiliteit actief te zijn en te werken bij een organisatie die stil staat bij jouw ontwikkeling? Solliciteer online en word Leerling Monteur bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.