Rotterdam

Werken voor harde werkers.

Rotterdam, havenstad. Stad ook die de Rotterdamse ondernemer voortdurend uitdaagt en waar steeds meer aandacht is voor duurzaamheid. Rotterdammers staan bekend als daadkrachtig en dat is terug te zien bij de professionals van de vestiging Rotterdam. Nuchtere doeners met lef, vernieuwend en gericht op oplossingen. Unica Rotterdam maakt opdrachtgevers wegwijs in de steeds complexer wordende milieuregelgeving en denkt mee om de CO2-uitstoot terug te dringen en besparingen te realiseren binnen het brede veld van de technisch dienstverlening.

Vacatures Unica Rotterdam

Recente vacatures
Kun jij veel meer dan agenda's en documenten beheren? Wij zoeken een ervaren directiesecretaresse die een specialist is in servicegerichtheid en klant- en medewerkerstevredenheid.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij organisatorisch, administratief, commercieel en krijg jij energie van ondersteunende dienstverlening in de techniek? Solliciteer dan direct!
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij die ambitieuze topper die wij hebben gesproken op de Techniek Carrièredagen? Lees dan snel verder!
inVertrouwelijk
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Werkvoorbereider Contracten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Als Storingsmonteur word je zelfstandig ingezet voor storingen aan installaties (W & E)  bij onze klanten. Je bent in de staat om zelfstandig de storingen te analyseren en op te lossen. Onze storingsmonteur is in staat om de storing in één keer binnen SLA te lossen om zo een optimale efficiency, kwaliteit en klanttevredenheid te behalen.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Als Storingstechnicus word je zelfstandig ingezet voor het analyseren van storingen aan grote en/of complexe installaties (W & E)  bij onze klanten. Je bent in de staat om zelfstandig de storingen in één keer binnen SLA op te lossen en een optimale efficiency, kwaliteit en klanttevredenheid te behalen.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Heb jij een passie voor techniek? Wil je nieuwe slimme oplossingen vinden voor maatschappelijke vraagstukken? Heb je de ambitie om samen met klanten en collega’s vorm te geven aan een duurzame toekomst? Dan is een Traineeship bij Unica misschien iets voor jou!
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Weet jij alles van marktbewerking en leadgeneratie. Maak jij de deal bij nieuwe klanten? Laat van je horen!
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de leukste technische dienstverlener van Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij de schakel tussen de klant, monteurs, leveranciers en projectleiders?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.