Rotterdam

Werken voor harde werkers.

Rotterdam, havenstad. Stad ook die de Rotterdamse ondernemer voortdurend uitdaagt en waar steeds meer aandacht is voor duurzaamheid. Rotterdammers staan bekend als daadkrachtig en dat is terug te zien bij de professionals van de vestiging Rotterdam. Nuchtere doeners met lef, vernieuwend en gericht op oplossingen. Unica Rotterdam maakt opdrachtgevers wegwijs in de steeds complexer wordende milieuregelgeving en denkt mee om de CO2-uitstoot terug te dringen en besparingen te realiseren binnen het brede veld van de technisch dienstverlening.

Vacatures Unica Rotterdam

Recente vacatures
Ben jij DE Controleur / Inspecteur die ons komt versterken op het gebied van legionella preventie?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur Elektrotechniek die graag meewerkt om de Service Projecten tot € 500.000 euro in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte Projectleider Werktuigbouwkunde die projecten telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer online en wordt Projectleider bij de leukste technische dienstverlener in Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Wil jij als Servicetechnicus werken aan grote en/ of complexe installaties? Zoek jij een werkgever die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleert? Solliciteer dan als Servicetechnicus bij Unica!
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Word jij ook BIM Modelleur bij de beste installateur van Nederland?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Leid jij elektrotechnische projecten spanningsloos naar een perfect resultaat?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een ervaren en servicegerichte Monteur Werktuigbouwkunde die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt Servicemonteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Denk jij in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur E of W bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Heeft de meet- en regeltechniek voor jou als onderhoudsmonteur geen geheimen? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Houd jij je hoofd koel in een verantwoordelijke functie met vele verschillende facetten; dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog naar servicemonteur koeltechniek bij Unica!
inRotterdam
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.