Rotterdam

Werken voor harde werkers.

Rotterdam, havenstad. Stad ook die de Rotterdamse ondernemer voortdurend uitdaagt en waar steeds meer aandacht is voor duurzaamheid. Rotterdammers staan bekend als daadkrachtig en dat is terug te zien bij de professionals van de vestiging Rotterdam. Nuchtere doeners met lef, vernieuwend en gericht op oplossingen. Unica Rotterdam maakt opdrachtgevers wegwijs in de steeds complexer wordende milieuregelgeving en denkt mee om de CO2-uitstoot terug te dringen en besparingen te realiseren binnen het brede veld van de technisch dienstverlening.

Vacatures Unica Rotterdam

Recente vacatures
Doorgrond jij alle rekenkundige facetten van een project en ken jij de risico’s die het met zich mee brengt?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een ervaren en Servicemonteur Werktuigbouwkunde die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Vind jij het geweldig om op meerder locaties bij onze relaties te werken? Solliciteer online en wordt Servicemonteur Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inAmsterdam
Bekijk deze vacature
Wil jij meewerken aan mooie projecten bij onze klanten? Ben jij op zoek naar een baan waarbij je een grote diversiteit aan werkzaamheden hebt? Solliciteer dan op de vacature van Werkvoorbereider Contracten!  
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Wil jij als Servicetechnicus werken aan grote en/ of complexe installaties? Zoek jij een werkgever die jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleert? Solliciteer dan als Servicetechnicus bij Unica!
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Als Contractbeheerder ben je zowel commercieel als operationeel verantwoordelijk voor een grote klant. Wil jij de klant optimaal adviseren en ga jij voor een hoge klanttevredenheid en een goed commercieel resultaat? Dan ben jij de contractbeheerder die wij zoeken!
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Unica Fire Safety zoekt een Servicetechnicus brandmeldinstallaties die zelfstandig onze klanten kan helpen en zich verder wil ontwikkelen in het vak. Ben jij die topper voor onze regio Rotterdam - Den Haag? Dan kom ik graag met je in contact!
inRegio Rotterdam - Den Haag
Bekijk deze vacature
Unica Fire Safety zoekt een 1e servicemonteur brandmeldinstallaties die zelfstandig onze klanten kan helpen en zich verder wil ontwikkelen in het vak. Ben jij die topper voor onze regio Rotterdam - Den Haag? Dan kom ik graag met je in contact!
inRegio Rotterdam - Den Haag
Bekijk deze vacature
Unica Fire Safety zoekt een Servicemonteur Brandmeldinstallaties die zelfstandig onze klanten kan helpen en zich verder wil ontwikkelen in het vak. Ben jij die topper voor onze regio Rotterdam - Den Haag? Dan kom ik graag met je in contact!
inRegio Rotterdam - Den Haag
Bekijk deze vacature
Houd jij je hoofd koel in een verantwoordelijke functie met vele verschillende facetten; dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog naar Monteur Koeltechniek Serviceprojecten bij Unica!
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur W die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de leukste technische dienstverlener van Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.