Rotterdam

Werken voor harde werkers.

Rotterdam, havenstad. Stad ook die de Rotterdamse ondernemer voortdurend uitdaagt en waar steeds meer aandacht is voor duurzaamheid. Rotterdammers staan bekend als daadkrachtig en dat is terug te zien bij de professionals van de vestiging Rotterdam. Nuchtere doeners met lef, vernieuwend en gericht op oplossingen. Unica Rotterdam maakt opdrachtgevers wegwijs in de steeds complexer wordende milieuregelgeving en denkt mee om de CO2-uitstoot terug te dringen en besparingen te realiseren binnen het brede veld van de technisch dienstverlening.

Vacatures Unica Rotterdam

Recente vacatures
Zit jij in het laatste jaar van je technische HBO-studie? Dan is dit jouw kans!
inHoevelaken
Bekijk deze vacature
Ben jij een Projectleider Werktuigbouwkunde die zowel modficaties als nieuwbouw projecten in de installatietechniek telkens weer naar een goed einde leidt en het vak nog beter wil leren? Solliciteer online en word (Aankomend) Projectleider Werktuigbouwkunde bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur E bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur Electrotechniek die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Werkvoorbereider Contracten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
footer mask
Unica Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.