Rotterdam

Werken voor harde werkers.

Rotterdam, havenstad. Stad ook die de Rotterdamse ondernemer voortdurend uitdaagt en waar steeds meer aandacht is voor duurzaamheid. Rotterdammers staan bekend als daadkrachtig en dat is terug te zien bij de professionals van de vestiging Rotterdam. Nuchtere doeners met lef, vernieuwend en gericht op oplossingen. Unica Rotterdam maakt opdrachtgevers wegwijs in de steeds complexer wordende milieuregelgeving en denkt mee om de CO2-uitstoot terug te dringen en besparingen te realiseren binnen het brede veld van de technisch dienstverlening.

Vacatures Unica Rotterdam

Recente vacatures
Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur Elektrotechniek bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een ervaren en servicegerichte Monteur Werktuigbouwkunde die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt Servicemonteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een oplossingsgerichte Servicetechnicus die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt Servicetechnicus bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Als Chef Monteur ben je verantwoordelijk voor de montage van de binnen het project voorkomende installaties binnen de gestelde tijd en conform de taakstellende begroting.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij de schakel tussen de klant, monteurs, leveranciers en projectleiders?
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de leukste technische dienstverlener van Nederland.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Weet jij alles van marktbewerking en leadgeneratie. Maak jij de deal bij nieuwe klanten? Laat van je horen!
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Wil je een stage waar de koffie voor jou gehaald wordt? Dan hebben wij de stage voor jou!
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Als Storingsmonteur word je zelfstandig ingezet voor storingen aan installaties (W & E)  bij onze klanten. Je bent in de staat om zelfstandig de storingen te analyseren en op te lossen. Onze storingsmonteur is in staat om de storing in één keer binnen SLA te lossen om zo een optimale efficiency, kwaliteit en klanttevredenheid te behalen.
inRotterdam
Bekijk deze vacature
Kennen de NEN normen voor jou geen geheimen en heb jij oog voor detail? Wordt inspecteur bij Unica!
inRotterdam
Bekijk deze vacature
footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.