Venlo

Op en top Limburgs, dat is Unica Venlo. De voormalige bedrijven Thissen en Stroeken Installatietechniek, zijn enkele jaren geleden opgegaan in Unica zonder die afkomst te verliezen. Dit past bij het familiebedrijf dat Unica Venlo ook vandaag de dag nog is. Herkenbaar, dichtbij en compleet in zijn dienstverlening.

Vacatures Unica Venlo

Recente vacatures
Ben jij als recruiter toe aan meer verantwoordelijkheid, vrijheid en ontwikkeling? Bij Unica kan dit! Je krijgt je eigen regio (Zuid), alle ruimte om mee te denken over hoe jij de juiste kandidaten kunt aantrekken en de flexibiliteit om te werken waar en wanneer je wilt. Naast het vervullen van vacatures is het stakeholdermanagement een belangrijke taak. Daarnaast kun je jezelf specialiseren of deelnemen aan projecten. Kom ook werken bij één van de grootste allround technisch dienstverleners van Nederland en groei met ons mee
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Breng jij industriële machines tot leven?
inVenlo
Bekijk deze vacature
Zijn machines bij jou perfect onder controle?
inVenlo
Bekijk deze vacature
Ben jij die projectleider die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer en wordt Projectleider Industry Solutions bij ons! 
inVenlo
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inEindhoven
Bekijk deze vacature
Ken jij alle rekenkundige facetten van gebouwgebonden installatieprojecten?
inArnhem, Eindhoven of Venlo
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Werkvoorbereider E bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inVenlo
Bekijk deze vacature
Ben jij een servicegerichte technicus die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicetechnicus Meet- en regeltechniek bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
inVenlo
Bekijk deze vacature
Ben jij de spil in het web binnen ons projectteam?
inVenlo
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Werkvoorbereider Contracten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inVenlo
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.