Zwolle

Bakermat van Unica.

Unica is als installateur ooit begonnen in Zwolle en is er ook niet meer weg te denken. In nagenoeg elk groot gebouw in Zwolle en omgeving huist techniek van de technisch dienstverlener die Unica heden ten dage is. Op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en technisch beheer is Unica in de regio sterk vertegenwoordigd.

Vacatures Unica Zwolle

Recente vacatures
Zorg jij er voor dat elk project zonder spanning verloopt en ben jij de verbinder tussen de engineers en het montageteam? Dan is de rol van Werkvoorbereider de uitdaging waarin jouw talent tot hun recht komen. Samen gaan we werken aan de vernieuwing van de zorg en de innovatie van de industrie.
inZwolle
Bekijk deze vacature
Zorg jij er voor dat alle projecten succesvol blijven doorstromen en ben jij de brug tussen de engineers en de monteurs? Dan is de rol van Werkvoorbereider binnen Unica de kans om jouw talenten te laten gelden. Samen gaan we werken aan de vernieuwing van de zorg en de innovatie van de industrie.
inZwolle
Bekijk deze vacature
Werken aan unieke en technisch complexe projecten in de Utiliteit en Industrie en daarbij ook nog je steentje bijdragen aan de maatschappij. Kom bij Unica werken aan nieuwbouw projecten in de zorg en industriële omgevingen. Als Projectmanager motiveer jij het team en zorg jij dat de projecten een gezamenlijk succes worden. 
inZwolle
Bekijk deze vacature
Unieke kans voor servicemonteurs die door willen groeien naar servicetechnicus! 
inZwolle
Bekijk deze vacature
Breng jij industriële machines tot leven?
inZwolle
Bekijk deze vacature
Beeld je in… 170.000 m2 aan beheer en een onderhoudscontract t/m 2035! Daar krijg jij mee te maken. Als Projectleider WTB word je gestationeerd bij het Isala ziekenhuis in Zwolle. Unica heeft een vast team op deze bijzondere klantlocatie waar zorg, techniek en service samenkomen. Met als doel maximale veiligheid en beschikbaarheid zodat elke patiënt de juiste zorg en aandacht kan krijgen.
inZwolle
Bekijk deze vacature
Ben jij de Werkvoorbereider die het verschil maakt? Lees dan zeker verder!
inZwolle
Bekijk deze vacature
Gerco Brandpreventie zoekt een ervaren timmerman in de regio Zwolle, die zorgt voor het aanbrengen van brandwerende betimmeringen voor onder andere staalconstructies in bestaande gebouwen en nieuwbouw.
inRegio Zwolle
Bekijk deze vacature
Beeld je in… 170.000 m2 aan beheer en een onderhoudscontract t/m 2035! Daar krijg jij mee te maken. Als installatiebeheerder WTB word je gestationeerd bij het Isala ziekenhuis in Zwolle. Unica heeft bij deze klant een vast team medewerkers op locatie. Hier komen zorg, techniek en service nauw samen en staan de patiënt en veiligheid hoog in het vaandel.
inZwolle
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoog kwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Beheertechnicus bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
inZwolle
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.