Zwolle

Bakermat van Unica.

Unica is als installateur ooit begonnen in Zwolle en is er ook niet meer weg te denken. In nagenoeg elk groot gebouw in Zwolle en omgeving huist techniek van de technisch dienstverlener die Unica heden ten dage is. Op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en technisch beheer is Unica in de regio sterk vertegenwoordigd.

Vacatures Unica Zwolle

Recente vacatures
Til onderhoud naar het hoogste niveau! Met jouw talent voor planning en organisatie zorg jij voor een optimale klantbeleving. Voeg je bij onze klantteams als Werkvoorbereider Contracten!
inZwolle
Bekijk deze vacature
Onderhouden én bouwen, die combi ligt jou wel. Klanttevredenheid, team en ontwikkeling vind je belangrijk. Wij ook! Ontdek hoe je dit elke dag kan beleven als Contractbeheerder bij Unica.
inZwolle
Bekijk deze vacature
Inspecteer, adviseer en verbeter! Draag direct bij aan verduurzaming en wordt inspecteur bij Unica.
inZwolle / Landelijk
Bekijk deze vacature
Streef jij naar payroll perfectie? Als Payroll Specialist bij Unica, beheer je met passie de salarisadministratie voor 3700+ collega's. Unica zal de komende jaren blijven groeien, waardoor we ook de processen effectief en efficiënt zullen moeten worden ingeregeld. Krijg jij energie van een accurate salarisverwerking en weet jij procesverbeteringen te initiëren en toe te passen waardoor je een blijvende impact maakt, dan heten we je graag welkom binnen ons energieke team.
inZwolle
Bekijk deze vacature
Je krijgt energie van het werken met cijfers, duikt graag in de financiële data en weet dat teambelang een toegevoegde waarde is om de ambities en innovaties van Unica waar te maken. Maak jij het verschil in de functie van Financieel Administratief medewerker, solliciteer dan snel! 
inZwolle
Bekijk deze vacature
Wil jij als Timmerman bijdragen aan een brandveiliger Nederland, dan hebben wij de functie voor jou!
inZwolle
Bekijk deze vacature
Ben jij een doorgewinterde Werkvoorbereider met een onstilbare honger voor technische finesse en gestroomlijnde organisatie? Sta je te popelen voor een frisse uitdaging om je vakmanschap te benutten en jezelf te laten groeien?
inZwolle
Bekijk deze vacature
Neem jij de touwtjes in handen om projecten technisch en organisatorisch tot een succes te brengen? Ga jij goed op veel afwisseling in je werk waar je zelf de prioriteiten stelt? Dan ben je als werkvoorbereider bij Unica helemaal op je plek!
inZwolle
Bekijk deze vacature
De wereld, de economie en de maatschappij veranderen continue en daarom vinden ook binnen Unica continu verbeteringen plaats om de dienstverlening naar onze klanten te verbeteren en om onze processen efficiënter te maken. Help jij onze informatievoorziening nog beter te maken?
inZwolle /Hoevelaken
Bekijk deze vacature
Unica is volop bezig met de implementatie van Microsoft Dynamics binnen de afdelingen Finance, Commercie, Projecten en Services. Om deze cruciale projecten succesvol te sturen en te voltooien, zijn we op zoek naar een ervaren Projectmanager Microsoft Dynamics.
inZwolle /Hoevelaken
Bekijk deze vacature

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.