Nieuw item

Contractbeheerder

Amsterdam
Autres détails
Critères de matching
Niveau d'étude
 • HBO
Expérience
 • Medior

Ben jij commercieel gedreven en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Contractbeheerder bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.

Jouw uitdaging als Contractbeheerder

Als contractbeheerder ben je hét aanspreekpunt, zowel commercieel als operationeel, bij bestaande en nieuwe klanten. Vanuit deze rol realiseer en beheer je klantgerichte (meerjaren-) beheercontracten. Je zorgt voor een tijdige en kwalitatief hoge uitvoering van de contracten en realiseert samen met jouw collega’s een hoge klanttevredenheid. Daarnaast ben je een sparringpartner voor je klanten en voorzie je ze van gedegen advies. Door een goede nazorg creëer je verdieping en verbreding van contracten. Je zorgt voor een correcte projectadministratie, juiste prognoses en rapportages en ziet commerciële kansen. Je stelt de klant en kwaliteit voorop en bent verantwoordelijk voor het financiële resultaat bij bestaande en nieuwe klanten. Je geeft inspirerend leiding aan je klantteam.

Jouw team

Het onderdeel building services is een van de divisies in Amsterdam. Dit Unica onderdeel bestaat uit de afdelingen contracten, Modificatie E & W en Inspectie en beheer. Op de afdeling Contracten werken ongeveer 44 mensen. De afdelingen werken nauw samen en er is een goede werksfeer op de vestiging. Je werkt in een hecht team met twee ervaren collega secretaresses, met wie je veel afstemming hebt. Je bent proactief in het aanbieden van ondersteuning en je kan goed zelfstandig werken. Er wordt continu van alles aan en van jou gevraagd, dat kan door alle collega’s zijn. Daarbij past een flexibele en servicegerichte houding. Dankzij jouw eigen planning en structuur blijf je overzicht houden en de juiste prioriteiten stellen, ook al beweeg je mee met de waan van de dag.

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een goed salaris
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Winstdelingsregeling
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ
 • Reiskostenvoorzieningen

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

 • Je hebt een afgeronde opleiding (technisch, facilitair, bouwkundig of vergelijkbaar)
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over tenminste 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en 2 - 3 jaar leidinggevende ervaring
 • Plannen en organiseren is jouw grote kracht en je denkt in kansen en oplossingen
 • Je bent representatief, klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel en enthousiast;

Wie zijn wij?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. Unica is de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland. We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef- en werkomgevingen op met behulp van techniek. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met ruim 2000 medewerkers, een omzet van € 386 miljoen, 14 vestigingen, 8 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.

Date de publication

15.03.2018

Equipe
Harold Post
Harold Post
Deel deze vacature
Les visiteurs de cette page ont aussi vu :
Als Projectleider Beveiliging bij Unica Security coördineer je diverse activiteiten voor onze projecten waarbinnen jouw kennis en kunde op technisch gebied wordt uitgedaagd. 
Bekijk deze vacature
Als Tender Manager ben je verantwoordelijk voor het managen, opvolgen en evalueren van het volledige tenderproces van één of meerdere uitvragen.
Bekijk deze vacature
Ben jij de schakel tussen 'een mogelijke opdracht' en 'succesvolle opdracht'? Word tendermanager bij Unica!
Bekijk deze vacature
Werk jij graag op meerdere servicecontracten in een dynamische omgeving?
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Beheertechnicus bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen? Solliciteer online en word Werkvoorbereider projecten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature
Heb jij de ambitie om dé financieel eindverantwoordelijke te worden van Unica Datacenters en met  jouw capaciteiten en ambities invloed uit te oefenen op de financiële groei van dit mooie bedrijf? Solliciteer online en word Manager Finance & Control bij één van de snelst groeiende organisaties binnen Unica.
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Beheertechnicus bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Werkvoorbereider Contracten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een zelfstandige en ondernemende corporate recruiter die graag in een technische omgeving werkt? En wil jij meewerken aan de verdere professionalisering van onze recruitmentafdeling? Lees dan snel verder.
Bekijk deze vacature
footer mask
Unica Groep utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.