Nieuw item

Monteur E modificaties

Hoevelaken
Autres détails
Critères de matching
Niveau d'étude
  • MBO
Expérience
  • Medior
  • Senior
Monteur worden bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland?

Jouw uitdaging als Monteur E modificaties

Als Monteur E modificaties word je ingezet op diverse projecten van onze opdrachtgevers voor het verrichten van elektrotechnische werkzaamheden zoals het bekabelen, aansluiten en testen van installaties in diverse (complexe) omgevingen. In overleg met de klant en het projectteam plan je jouw werkzaamheden en controleer je de kwaliteit van de installatie. Met jouw dienstverlenende instelling zorg je samen met het team voor een maximale in- en externe klanttevredenheid

Jouw team

Unica Hoevelaken is een one-stop-shop voor gebouwgebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer en onderhoud.

De vestiging is als hoofdkantoor van Unica een innovatieve locatie met veel aandacht voor klant en mens. Wij geloven erin dat met zorg en aandacht voor onze medewerkers wij in staat zijn om een ultieme klantbeleving te verzorgen. Dit doen wij met een sterk lokaal georiënteerde markt in zeer uitdagende en verantwoordelijke samenwerkingsvormen met onze klant en toeleveranciers.

Unica Building Services is de landelijk werkende beheer-, service- en onderhoudsorganisatie van Unica. Een dynamische organisatie die voor onze klanten alle zorg uit handen neemt met betrekking tot modificatieprojecten en het technisch beheer van gebouwgebonden installaties. Onze werkzaamheden voeren we onder andere uit binnen de zorg, lichte industrie, kantoorcomplexen en bedrijfsgebouwen.

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

• Daarnaast kun je rekenen op:
• Een goed salaris
• Een goede pensioenregeling
• 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
• Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ
• Reiskostenvoorzieningen

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

• Afgeronde MBO-niveau 4 opleiding bij voorkeur richting installatietechniek, elektrotechniek

• Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol

• Rijbewijs B

• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

• Klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden

• Representatief voorkomen

• Positief ingesteld

• Zelfstandig maar ook een teamspeler

Wie zijn wij?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties.
Unica is de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland. We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef- en werkomgevingen op met behulp van techniek. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met ruim 2000 medewerkers, een omzet van € 386 miljoen, 14 vestigingen, 8 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.

Date de publication

23.02.2018

Equipe
Tjerko van der Wouden
Tjerko van der Wouden
Deel deze vacature
Les visiteurs de cette page ont aussi vu :
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen? Solliciteer online en word Werkvoorbereider projecten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature
Unica fire safety zoekt een monteur brandmeld installaties die zelfstandig is, een oplssing heeft voor elk probleem en die zich verder wilt ontwikkelingen in het vak. ben jij dit? lees dan snel verder. 
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Heb jij de ambitie om dé financieel eindverantwoordelijke te worden van Unica Datacenters en met  jouw capaciteiten en ambities invloed uit te oefenen op de financiële groei van dit mooie bedrijf? Solliciteer online en word Manager Finance & Control bij één van de snelst groeiende organisaties binnen Unica.
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een servicegerichte Servicetechnicus die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt Servicetechnicus bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur E bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature
Unica groeit! Wordt jij de werkvoorbereider die ook projecten leidt?
Bekijk deze vacature

Zit jij in het laatste jaar van je technische HBO-studie? Dan is dit jouw kans!

Bekijk deze vacature
Uitdagende en verantwoordelijk functie in een ambitieuze ICT-onderneming.
Bekijk deze vacature
footer mask
Unica Groep utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.