Nieuw item

Monteur E modificaties

Hoevelaken
Autres détails
Critères de matching
Niveau d'étude
  • MBO
Expérience
  • Medior
  • Senior
Monteur worden bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland?

Jouw uitdaging als Monteur E modificaties

Als Monteur E modificaties word je ingezet op diverse projecten van onze opdrachtgevers voor het verrichten van elektrotechnische werkzaamheden zoals het bekabelen, aansluiten en testen van installaties in diverse (complexe) omgevingen. In overleg met de klant en het projectteam plan je jouw werkzaamheden en controleer je de kwaliteit van de installatie. Met jouw dienstverlenende instelling zorg je samen met het team voor een maximale in- en externe klanttevredenheid

Jouw team

Unica Hoevelaken is een one-stop-shop voor gebouwgebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer en onderhoud.

De vestiging is als hoofdkantoor van Unica een innovatieve locatie met veel aandacht voor klant en mens. Wij geloven erin dat met zorg en aandacht voor onze medewerkers wij in staat zijn om een ultieme klantbeleving te verzorgen. Dit doen wij met een sterk lokaal georiënteerde markt in zeer uitdagende en verantwoordelijke samenwerkingsvormen met onze klant en toeleveranciers.

Unica Building Services is de landelijk werkende beheer-, service- en onderhoudsorganisatie van Unica. Een dynamische organisatie die voor onze klanten alle zorg uit handen neemt met betrekking tot modificatieprojecten en het technisch beheer van gebouwgebonden installaties. Onze werkzaamheden voeren we onder andere uit binnen de zorg, lichte industrie, kantoorcomplexen en bedrijfsgebouwen.

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

• Daarnaast kun je rekenen op:
• Een goed salaris
• Een goede pensioenregeling
• 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
• Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ
• Reiskostenvoorzieningen

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

• Afgeronde MBO-niveau 4 opleiding bij voorkeur richting installatietechniek, elektrotechniek

• Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol

• Rijbewijs B

• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

• Klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden

• Representatief voorkomen

• Positief ingesteld

• Zelfstandig maar ook een teamspeler

Wie zijn wij?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties.
Unica is de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland. We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef- en werkomgevingen op met behulp van techniek. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met ruim 2000 medewerkers, een omzet van € 386 miljoen, 14 vestigingen, 8 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.

Equipe
Tjerko van der Wouden
Tjerko van der Wouden
Portable : (06) 2208 3702
Deel deze vacature
Les visiteurs de cette page ont aussi vu :
Ben jij een ervaren werkvoorbereider die graag aan grote contracten in de installatietechniek werkt? Solliciteer online en wordt werkvoorbereider bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur E die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven BIM Modelleur Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt BIM Modelleur Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een servicegerichte Monteur Electrotechniek die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt Servicemonteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature

Zie je het als een uitdaging om complexe netwerkinfrastructuren te beheren en te adviseren? Ben je op je best als je ingewikkelde vraagstukken mag oplossen waarbij ook de datacenter connectiviteit een rol speelt? Wij hebben per direct een uitdagende en verantwoordelijke functie als Managed Services Connectivity Specialist beschikbaar!

Bekijk deze vacature
Ben jij die ervaren tekenaar van sprinkler installaties en ben je toe aan een volgende stap als Engineer Sprinkler Installaties?
Bekijk deze vacature
Ben jij die ervaren tekenaar van brandmeld installaties en ben je toe aan een volgende stap als Engineer Brandmeld Installaties?
Bekijk deze vacature
Zorg jij voor optimaal werkende complexe installaties in de industrie? Wij zoeken een ondernemende en ambitieuze engineer!
Bekijk deze vacature
Stagiair(e) gezocht! Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplaats? Vind je het leuk om veel verantwoordelijkheid te krijgen, waardoor je jezelf snel kunt ontwikkelen? Ben jij een doener die telkens weer streeft naar het beste resultaat? Lees dan snel de vacature!
Bekijk deze vacature
Als Senior Engineer Beveiliging ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en in overleg ontwerpen van beveiligingsconcepten, zowel “in huis” als op locatie.
Bekijk deze vacature
footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.