Nieuw item

Senior Calculator W

Zwolle
Autres détails
Critères de matching
Niveau d'étude
 • MBO
Expérience
 • Senior

Doorgrond jij alle rekenkundige facetten van een project en ken jij de risico’s?

Jouw uitdaging als Senior Calculator W

Je werkt in een van onze drie regionale projectenbedrijven die verantwoordelijk zijn voor technische installaties. Hier worden grote nieuwbouw- en renovatieprojecten gerealiseerd. Jouw verantwoordelijkheid is om de haalbaarheid van projecten te onderzoeken en toetsen, voornamelijk op het gebied van uitvoerbaarheid, techniek, het budget, de regelgeving en de bouw- en voorbereidingsplanning. Daarnaast worden door jouw zorg aanbestedingsstukken voltooid, en tijdig ingediend en geaccordeerd.

Jouw succes wordt bepaald door het:

 • Bewaren van het overzicht in de aanvraag- en contractdocumenten van de projecten, en de (technische en financiële) risico’s hiervan.
 • Voorbereiden van projecten om opdrachten financieel goed over te dragen.
 • Adviseren van klanten, onder andere door inspecties uit te voeren op locatie.
 • Bijhouden van marktontwikkelingen om optimale competitieve begrotingen en offertes te creëren.

Jouw team

De drie regionale projectenbedrijven van Unica zijn verantwoordelijk voor technische installaties van grote nieuwbouw- en renovatieprojecten. Zij hebben een regionale verantwoordelijkheid. Het projectenbedrijf voor de regio Noord-Oost bevindt zich in Zwolle, regio West is gevestigd in Bodegraven en de regio Zuid in Arnhem, Eindhoven en Venlo. Binnen deze projectbedrijven worden voornamelijk de (grote) bouwprojecten gerealiseerd.

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?


Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een goed salaris
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ
 • Reiskostenvoorzieningen

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Jij kunt je gemakkelijk verplaatsen in anderen, waarbij je klantwensen in je achterhoofd houdt om het maximale resultaat te bereiken. Denken doe je in oplossingen, waarbij je vaak de eerste bent die actie onderneemt. Van samenwerken krijg je energie; je collega’s kloppen soms ook bij je aan voor een goed gesprek. Je bent gemotiveerd om het overzicht te behouden tijdens projecten, iets wat je gemakkelijk af gaat door je sterke analytische skills.

Wij horen graag van jou als je beschikt over:

 • Een mbo-diploma in de richting MIT-W, of hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur door een afgeronde technische opleiding als HIT-W)
 • Minimaal 5 jaar ervaring als (Senior) Calculator
 • Kennis van Word, Excel, PowerPoint en Microsoft Projects
 • Ervaring met calculatieprogramma’s en softwareprogramma’s zoals ActoProject
 • Organisatorisch en cijfermatig inzicht

Wie zijn wij?

De Markthal, de Hallen…..zo maar een greep uit de toonaangevende projecten waar Unica verantwoordelijk is voor een uitstekend leef- en werkklimaat, (brand)veiligheid, communicatie en duurzame energievoorziening. Vanuit 14 vestigingen door het hele land bedienen we alle gebouw gebonden technieken met innovatieve oplossingen, waarbij duurzaamheid altijd het uitgangspunt is. Als grootste zelfstandig technisch dienstverlener streeft Unica naar continuïteit. Dit doen we elke dag in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en samenwerkingsverbanden op de lange termijn. In alles wat wij doen zie je 'samen' terug komen. Samen met collega's, maar ook samen met de klanten. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten. 'Samen maken wij tenslotte de toekomst'.

Date de publication

23.02.2018

Equipe
Tjerko van der Wouden
Tjerko van der Wouden
Deel deze vacature
Les visiteurs de cette page ont aussi vu :
Ben jij een Engineer die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Servicemonteur bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature

Ben jij een besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte manager die projecten in de installatietechniek telkens weer naar een goed einde leidt? Solliciteer online en word Manager Projecten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.

Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven en ervaren senior inkoper, kun je goed samenwerken, nieuwsgierig en is onderhandelen iets waar je blij van wordt? Dan hebben we een functie als  Seniro Inkoper open staan voor jou. 
Bekijk deze vacature
Ben jij die administratieve medewerker en heb je ervaring met ICT projecten die de administratie verbeteren? Weet jij onze collega's hierbij te betrekken en mee te nemen? Dan is deze vacature voor jou!
Bekijk deze vacature
Heb jij een excellente klantbeleving en weet jij de juiste monteur op het juiste moment op de juiste plek te krijgen? Wordt dan Servicecoördinator bij Unica!
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen? Solliciteer online en word Werkvoorbereider projecten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben je bedreven in preventie op brandveiligheid gebied. Ben je een techneut die zelfstandig kan werken op diverse installaties. Solliciteer dan snel. 
Bekijk deze vacature
Unica fire safety zoekt een monteur brandmeld installaties die zelfstandig is, een oplssing heeft voor elk probleem en die zich verder wilt ontwikkelingen in het vak. ben jij dit? lees dan snel verder. 
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur Electrotechniek die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Heb jij de ambitie om dé financieel eindverantwoordelijke te worden van Unica Datacenters en met  jouw capaciteiten en ambities invloed uit te oefenen op de financiële groei van dit mooie bedrijf? Solliciteer online en word Manager Finance & Control bij één van de snelst groeiende organisaties binnen Unica.
Bekijk deze vacature
footer mask
Unica Groep utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.