Nieuw item

Tender Manager

Hoevelaken
Autres détails
Critères de matching
Niveau d'étude
  • HBO
Expérience
  • Senior
Als Tender Manager ben je verantwoordelijk voor het managen, opvolgen en evalueren van het volledige tenderproces van één of meerdere uitvragen.

Jouw uitdaging als Tender Manager

Als Tender Manager ben je verantwoordelijk voor het managen, opvolgen en evalueren van het volledige tenderproces binnen een groot project op het gebied van Beveiliging. .

Je bent goed in het identificeren van de klantbehoefte en weet de achterliggende klantvraag te achterhalen. Op basis hiervan stel je een passend dienstaanbod op. Je stelt concurrerende, commercieel en financieel haalbare aanbiedingen op die volledig in lijn zijn met de uitvraag.

Je coördineert het interne traject van realisatie kostprijsbegroting tot commerciële afronding, je bewaakt het tenderproces en onderhoudt contact met alle betrokkenen. Je stelt specificaties en aanvragen voor subcontractors op. Je stelt en bewaakt calculatiedossiers op en je zorgt ervoor dat de opdracht goed wordt overgedragen aan het projectteam zodat deze goed wordt uitgevoerd.

Jouw team

Unica Security is een business unit van Unica en behoort tot de grootste Security bedrijven in Nederland en is specialist op het gebied van complexe beveiligingsvraagstukken. Unica Security werkt voor toonaangevende opdrachtgevers zoals het Ministerie van Defensie, het Rijksmuseum in Amsterdam en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Bilthoven. Unica Security is een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan.

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

Daarnaast kun je rekenen op:

• Een goed salaris;
• Een goede pensioenregeling;
• 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
• Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;
• Reiskostenvoorzieningen.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Je bent klantgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk. Verder zoeken wij iemand met:
  • HBO werk en denk niveau in de techniek;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het leidinggeven van aanbestedingstrajecten in de technische dienstverlening;
  • Actuele kennis van technische- en marktontwikkelingen;
  • Commercieel gedreven.

Voor deze functie volgt een screening.

Wie zijn wij?

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties.
Unica is de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland. We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef- en werkomgevingen op met behulp van techniek. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met ruim 2000 medewerkers, een omzet van € 386 miljoen, 14 vestigingen, 8 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.

Equipe
Farida Hoelas
Farida Hoelas
Deel deze vacature
Les visiteurs de cette page ont aussi vu :
Als Engineer Beveiliging ben je werkzaam in een uitdagend en ambitieus projectteam van Unica Security. In het proces van definitie tot realisatie lever jij vanuit jouw expertise een bijdrage aan het team op het gebied van ontwerp en installatietechniek bij het ontwikkelen van de projecten.
Bekijk deze vacature
Als Tekenaar Beveiliging beheers jij alle benodigde vaardigheden voor het maken van een passend ontwerp binnen de aangegeven specificaties van de beveiligingsinstallatie. Daarbij houd je rekening met de wensen van de klant en de wet- & regelgeving met betrekking tot de beveiligingsinstallaties in Nederland. Je gaat je onder andere bezighouden met het berekenen en ontwerpen van Beveiligings-technische projecten in gebouwen.
Bekijk deze vacature
Als Chef Monteur ben je verantwoordelijk voor de montage van de binnen het project voorkomende installaties binnen de gestelde tijd en conform de taakstellende begroting.
Bekijk deze vacature
Unica Security is op zoek naar ervaren beveiligingstechnici met gedegen ervaring in het onderhouden en het oplossen van storingen in de gebouw gebonden beveiligingsinstallaties.
Bekijk deze vacature
Ben jij de schakel tussen 'een mogelijke opdracht' en 'succesvolle opdracht'? Word tendermanager bij Unica!
Bekijk deze vacature
Werk jij graag op meerdere servicecontracten in een dynamische omgeving?
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Engineer W die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Engineer Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen? Solliciteer online en word Werkvoorbereider projecten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature
Heb jij de ambitie om dé financieel eindverantwoordelijke te worden van Unica Datacenters en met  jouw capaciteiten en ambities invloed uit te oefenen op de financiële groei van dit mooie bedrijf? Solliciteer online en word Manager Finance & Control bij één van de snelst groeiende organisaties binnen Unica.
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Beheertechnicus bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature
footer mask
Unica Groep utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.