Creëer jouw
toekomst bij Unica

Bij Unica zijn we altijd op zoek naar jong talent met lef, creativiteit en ambitie. Heb jij een passie voor techniek, wil je nieuwe slimme oplossingen vinden voor maatschappelijke vraagstukken en heb je de ambitie om samen met klanten en collega’s vorm te geven aan een duurzame toekomst? Dan is een Traineeship bij Unica misschien iets voor jou!

In twee jaar tijd leren we jou wat erbij komt kijken om uitdagende en soms zeer complexe projecten tot een succes te maken: technisch, commercieel, procesmatig en duurzaam.

Om in aanmerking te komen voor een Unica Traineeship beschik je over WO denkniveau en minimaal een HBO opleiding. Dit hoeft niet perse een technisch diploma te zijn: we leiden je op in alle facetten van ons werk. Bij de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland betekent dit een grote diversiteit aan carrièremogelijkheden in o.a. technisch beheer, sales & marketing, projectmanagement, ICT, etc.

Op 1 oktober 2022 start het eerstvolgende traineeship van Unica. We hebben 10 plekken te vergeven. Binnenkort start hiervoor de werving. Ben jij nu al enthousiast stuur alvast jouw profiel naar info@unica.nl en we nemen binnenkort contact met je op!

 

Wat zeggen onze collega’s
Gijs Kersten

Als trainee word je op allerlei vraagstukken geplaatst. Geen opdracht is hetzelfde..

Lees meer

Maikel

Unica Special Security Projects houdt zich bezig met complexe, geïntegreerde systemen...

Lees meer

Leon

Vijftien jaar geleden ben ik bij Special Security Projects Bodegraven gekomen, omdat ik mijn horizon wilde verbreden...

Lees meer

Hans

Ik ben begonnen in de telecom en van daaruit geleidelijk de beveiliging ingerold...

Lees meer

Jeroen

Zoals zovelen ben ik begonnen als elektrotechnicus en pas later in de beveiliging terechtgekomen...

Lees meer

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.