Creëer jouw
toekomst bij Unica

Bij Unica zijn we altijd op zoek naar jong talent met lef, creativiteit en ambitie. Heb jij een passie voor techniek, wil je nieuwe slimme oplossingen vinden voor maatschappelijke vraagstukken en heb je de ambitie om samen met klanten en collega’s vorm te geven aan een duurzame toekomst? Dan is een Traineeship bij Unica misschien iets voor jou!

In twee jaar tijd leren we jou wat erbij komt kijken om uitdagende en soms zeer complexe projecten tot een succes te maken: technisch, commercieel, procesmatig en duurzaam.

Om in aanmerking te komen voor een Unica Traineeship beschik je over WO denkniveau en minimaal een HBO opleiding. Dit hoeft niet perse een technisch diploma te zijn: we leiden je op in alle facetten van ons werk. Bij de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland betekent dit een grote diversiteit aan carrièremogelijkheden in o.a. technisch beheer, sales & marketing, projectmanagement, ICT, etc.

Word jij onze trainee?

Wat zeggen onze trainees?
Benieuwd hoe ons traineeships er in de praktijk aan toe gaat? Lees hier over de ervaringen en het verhaal van onze huidige trainees.
Thomas van Gorcum (25 jaar)

Unica is mijns inziens een typisch technisch bedrijf in de zin dat eigen initiatief en ondernemerschap zeer gewaardeerd wordt.

Lees meer

Chris Jansen (32 jaar)

Dit traineeship geeft mij het gevoel dat ik betaald mag proeven in een landelijke snoepwinkel!– dat maakt Unica voor mij zo aantrekkelijk...

Lees meer

Jeffrey Hoppenbrouwers (26 jaar)

Door dit traineeship bij Unica krijg ik de kans om het bedrijf op verschillende vlakken te leren kennen...

Lees meer

footer mask
Unica Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.