Creëer jouw
toekomst bij Unica

Bij Unica zijn we altijd op zoek naar jong talent met lef, creativiteit en ambitie. Heb jij een passie voor techniek, wil je nieuwe slimme oplossingen vinden voor maatschappelijke vraagstukken en heb je de ambitie om samen met klanten en collega’s vorm te geven aan een duurzame toekomst? Dan is een Traineeship bij Unica misschien iets voor jou!

In twee jaar tijd leren we jou wat erbij komt kijken om uitdagende en soms zeer complexe projecten tot een succes te maken: technisch, commercieel, procesmatig en duurzaam.

Om in aanmerking te komen voor een Unica Traineeship beschik je over WO denkniveau en minimaal een HBO opleiding. Dit hoeft niet perse een technisch diploma te zijn: we leiden je op in alle facetten van ons werk. Bij de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland betekent dit een grote diversiteit aan carrièremogelijkheden in o.a. technisch beheer, sales & marketing, projectmanagement, ICT, etc.

Wat zeggen onze trainees?
Benieuwd hoe ons traineeships er in de praktijk aan toe gaat? Lees hier over de ervaringen en het verhaal van onze huidige trainees.
Sem Dijkema

Ik heb een hart voor innovatie en ben altijd geïnteresseerd in vernieuwing. Bij Unica heerst dezelfde cultuur...

Lees Meer

Gijs Kersten

Mijn doel is om na mijn traineeship een blockchain pilot uit te werken tot een businessmodel...

lees meer

Sophie van den Akker

Unica geeft je alle ruimte: ga het maar doen en leer van je ervaringen...

Lees meer

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.