jv201501132327.jpg

Organisatie

 

Vestigingen

Unica beschikt over een slagvaardig netwerk van verschillende vestigingen die verdeeld zijn over Nederland, zodat er altijd een vestiging bij u in de buurt te vinden is. Heeft u vragen over het beheer en onderhoud van uw installaties? Neem dan contact op met de Unica-vestiging bij u in de buurt.

Regionale projectenbedrijven

De drie regionale projectenbedrijven van Unica zijn verantwoordelijk voor technische installaties van grote (nieuw)bouwprojecten. Zij hebben een regionale verantwoordelijkheid. Het projectenbedrijf voor de regio West is in Bodegraven, regio  Noord-Oost bevindt zich in Zwolle en de regio Zuid in Arnhem.  

Gespecialiseerde bedrijven

Daarnaast heeft Unica een aantal gespecialiseerde bedrijven, die samen met de vestigingen de kern van de platte, decentrale organisatie vormen. Deze bedrijven hebben elk een eigen specialisme waarmee ze u kunnen bijstaan. Daarnaast werken onze gespecialiseerde bedrijven nauw samen met elkaar, de vestigingen en de regionale projectenbedrijven wat betreft de uitvoering van projecten.

Shared Services

Het Shared Services Centre van Unica zorgt voor de centrale ondersteuning op het gebied van HRM, ICT Beheer, Inkoop, Marketing, KAM, Facility management, Business Control en Administratie.

Vacatures