Gijs Kersten

Naam: Gijs Kersten
Leeftijd: 27 jaar
Opleiding: Bachelor International Business Administration, Master Strategic Management
Functie: Trainee bij Unica Building Services
In dienst: januari 2017

““Als trainee word je op allerlei vraagstukken geplaatst. Geen opdracht is hetzelfde. Zo heb ik me een periode ingezet voor het hergebruik van warmte en heb ik daarna project gedaan om de klantbeleving rondom onze Servicedesk in kaart te brengen.

Op dit moment werk ik met collega-trainee Sem Dijkema aan het vraagstuk blockchain. Hiervan gaat mijn hart sneller kloppen. Het is fijn dat ik de ruimte en de vrijheid krijg om te onderzoeken hoe Unica zich moet wapen tegen of liever, hoe we blockchain vóór ons kunnen laten werken. Door dit onderzoek loopt Unica nu voorop in deze beweging, dat is heel gaaf.

Mijn doel is om na mijn traineeship een blockchain pilot uit te werken tot een businessmodel. Daar heb ik vertrouwen, want ik merk dat Unica de mogelijkheden in huis heeft en altijd openstaat voor goede ideeën.”

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.