Samen de beste willen zijn

Security vacatures

Binnen de security-diensten van Unica komt het beste van mens en techniek samen. Zo ontstaan doordachte beveiligings- en IT-oplossingen die werken. We zijn ambitieus: wij willen de beste zijn. Voor onze klanten, die profiteren van optimale dienstverlening met toegevoegde waarde. En voor onze medewerkers, die met plezier werken voor de meest uitdagende werkgevers van Nederland.

Mens en techniek

Bij Unica geloven we in de kracht van mensen; professionals die met hun kennis, vakmanschap en creativiteit op het scherpst van de snede werken en zo het verschil maken voor onze klanten. We geloven ook in de kracht van samenwerking, want prestaties behaal je samen. Daarnaast hebben we een ongekende passie voor techniek en innovatie. We kijken vooruit en zijn altijd bezig om onze klanten en onszelf verder te ontwikkelen en te verbeteren. Door anders te durven denken en nog slimmer te werken.

Wil jij ook onderdeel worden van één van de meest toonaangevende spelers in security management en werken aan innovatieve beveiligingsoplossingen bij onze klanten? Bekijk dan Security vacatures

Nieuwsupdates
Samen toonaangevend in security management
Testimonial Leon

“Vijftien jaar geleden ben ik bij Unica Security Bodegraven gekomen, omdat ik mijn horizon wilde verbreden..."

Lees meer

Testimonial Jeroen

“Unica Security is een jong, dynamisch, innovatief en snelgroeiend bedrijf. Met een enthousiaste groep mensen werken we voor mooie opdrachtgevers.

Lees Meer

Testimonial Maikel

Ik vind het geweldig om te werken bij een grote, serieuze speler op het gebied van security. Oplossingen maken waarmee we software gebruiken om hardware tot leven te wekken en vice versa. Dat vind ik zelf het leukste om te doen.

Lees meer

Testimonial Joyce

"Bij Unica Security ben je geen nummer, maar onderdeel van het team. Met enige regelmaat komen alle collega’s bij elkaar voor teamupdates, waarin we worden bijgepraat over alle projecten."

Lees meer

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.