Samen de beste willen zijn

Binnen de security-diensten van Unica komt het beste van mens en techniek samen. Zo ontstaan doordachte beveiligings- en IT-oplossingen die werken. We zijn ambitieus: wij willen de beste zijn. Voor onze klanten, die profiteren van optimale dienstverlening met toegevoegde waarde. En voor onze medewerkers, die met plezier werken voor de meest uitdagende werkgevers van Nederland.

Mens en techniek

Bij Unica geloven we in de kracht van mensen; professionals die met hun kennis, vakmanschap en creativiteit op het scherpst van de snede werken en zo het verschil maken voor onze klanten. We geloven ook in de kracht van samenwerking, want prestaties behaal je samen. Daarnaast hebben we een ongekende passie voor techniek en innovatie. We kijken vooruit en zijn altijd bezig om onze klanten en onszelf verder te ontwikkelen en te verbeteren. Door anders te durven denken en nog slimmer te werken.

Wil jij ook onderdeel worden van één van de meest toonaangevende spelers in security management en werken aan innovatieve beveiligingsoplossingen bij onze klanten? Bekijk dan onze vacatures.

Security vacatures

Nieuwsupdates
Samen toonaangevend in security management

Werken bij Unica, is werken bij één van de grootste technisch dienstverleners van Nederland. Binnen het netwerk van bedrijven geven Unica Security en Nsecure samen invulling aan de security-diensten van Unica.

Lees meer

Testimonial Leon

“Vijftien jaar geleden ben ik bij Unica Security Bodegraven gekomen, omdat ik mijn horizon wilde verbreden..."

Lees meer

Testimonial Jeroen

“Unica Security is een jong, dynamisch, innovatief en snelgroeiend bedrijf. Met een enthousiaste groep mensen werken we voor mooie opdrachtgevers.

Lees Meer

Testimonial Maikel

Ik vind het geweldig om te werken bij een grote, serieuze speler op het gebied van security. Oplossingen maken waarmee we software gebruiken om hardware tot leven te wekken en vice versa. Dat vind ik zelf het leukste om te doen.

Lees meer

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.