Ga op missie met Unica Special Security Projects!

Unica Special Security Projects is dé specialist op het gebied van complexe beveiligingsvraagstukken. We zijn een ambitieuze groep professionals met een passie voor techniek en innovatie. Wij werken met veel plezier aan hightech beveiligings- en IT-oplossingen en uitdagende vraagstukken van toonaangevende opdrachtgevers. Het is onze missie om onze klanten en onszelf elke dag verder te ontwikkelen en te verbeteren. Wij willen de beste zijn, voor minder doen we het niet. Voel jij je thuis in een dynamische, technologische omgeving en wil je het verschil maken voor onze klanten? Bekijk dan hier onze vacatures en ga samen met ons op missie.

Beveiligingstechniek vacatures

Naar vacatures
Wat zeggen onze collega’s
Joyce


Als onderdeel van de engineersgroep werk ik de beveiligingsinstallaties van verschillende locaties uit. De complexiteit...

Lees meer

Maikel
Unica Special Security Projects houdt zich bezig met complexe, geïntegreerde systemen...

Lees meer
Hans

Sinds mei vorig jaar werk ik als technicus bij Unica Special Security Projects. Dat bevalt erg goed. Unica...

Lees meer

Jeroen

.. Ik behoor nu dus zelf tot dat het selecte clubje en mag dat mooie werk uitvoeren in een high security omgeving. Ik vind het super!  ..

Lees meer

footer mask
We gebruiken verschillende soorten cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om gericht advertenties te plaatsen. Voor meer informatie hierover kun je ons cookiestatement lezen.