Nieuw item

Beheertechnicus | Unica Building Services Emmen

Emmen
Other details
Match criteria
Education level
 • Secondary vocational education
Workexperience
 • Medior

Zijn gebouwgebonden installaties bij jou altijd in topconditie? Word beheertechnicus!

Job description

Je bent het aanspreekpunt voor één of meerdere grote klanten en zorgt dat hun gebouw gebonden installaties altijd in topconditie zijn. Je ziet toe op een juiste uitvoering van onderhoud, handelt storingen adequaat af en stuurt op tijd de juiste servicemonteurs en onderaannemers aan. Je onderhoudt persoonlijk en telefonisch contact met opdrachtgevers, kent hun situatie als geen ander en legt gemaakte afspraken duidelijk vast. Ook zorg je dat deze afspraken worden nagekomen en dat de kritische prestatie-indicatoren (kpi's) altijd worden behaald. Je stelt kwaliteit voorop en zorgt dat de klant 100% tevreden is. Met veel technische kennis leid je het beheersproces in goede banen en doe je verbetervoorstellen.

 • Je adviseert bij wijzingen en/of uitbreidingen van de onderhoudscontracten en neemt deze op;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor continuering en mogelijke uitbreiding van contracten, meerwerk en leveranties en eigen initiatief wordt hierin gewaardeerd;
 • Je controleert onderhoudscontracten van technische installaties;
 • Je bent operationeel vernatwoordelijk voor aanname, registratie, coordinatie en technisch gereedmaken van technische meldingen

Jouw team

Unica Emmen is een one-stop-shop voor gebouwgebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer en onderhoud. Van a tot z kunt u vertrouwen op de kundigheid van de Unica medewerkers.
De vestigingen Groningen en Emmen werken nauw samen en zijn net als veel andere vestigingen van Unica een innovatieve locatie met veel aandacht voor klant en mens. Wij geloven erin dat met zorg en aandacht voor onze medewerkers wij in staat zijn om een ultieme klantbeleving te verzorgen. Dit doen wij met een sterk lokaal georiënteerde markt in zeer uitdagende en verantwoordelijke samenwerkingsvormen met onze klanten en toeleveranciers.

Benefits

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Samen maken wij de toekomst’. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

Daarnaast kun je rekenen op:
 • Een goed salaris
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Winstdelingsregeling
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ
 • Reiskostenvoorzieningen

Requirements

Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding bij voorkeur richting installatietechniek, werktuigbouw of elektrotechniek;
 • Eventueel aangevuld met cursussen (MIT E/W) of op het gebied van koeltechniek en/of meet & regeltechniek;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een zelfstandige soortgelijke functie bijvoorbeeld als servicetecnicus en je bent toe aan een volgende stap als technisch allrounder;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een klant en service gerichte instelling;
 • Je hebt een representatief voorkomen;
 • Je bent positief ingesteld en een echte teamspeler

Company profile

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties.
Unica is de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland. We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef- en werkomgevingen op met behulp van techniek. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met ruim 2000 medewerkers, een omzet van € 386 miljoen, 14 vestigingen, 8 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.

Publication date

23.02.2018

Medewerkers
Tjerko van der Wouden
Tjerko van der Wouden
Deel deze vacature
Visitors of this page also checked out these jobs:
Ben jij die administratieve medewerker en heb je ervaring met ICT projecten die de administratie verbeteren? Weet jij onze collega's hierbij te betrekken en mee te nemen? Dan is deze vacature voor jou!
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen? Solliciteer online en word Werkvoorbereider projecten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven BIM Modelleur Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt BIM Modelleur Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Werkvoorbereider Elektrotechniek die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Werkvoorbereider Elektrotechniek bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Heb jij de ambitie om dé financieel eindverantwoordelijke te worden van Unica Datacenters en met  jouw capaciteiten en ambities invloed uit te oefenen op de financiële groei van dit mooie bedrijf? Solliciteer online en word Manager Finance & Control bij één van de snelst groeiende organisaties binnen Unica.
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven werkvoorbereider die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt werkvoorbereider bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature

Hebben werktuigbouwkundige installaties voor jou geen geheimen meer? Word Engineer!

Bekijk deze vacature

Weet jij projecten in de utiliteitsbouw telkens weer tot een goed einde te brengen?

Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Beheertechnicus bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature

Zit jij in het laatste jaar van je technische HBO-studie? Dan is dit jouw kans!

Bekijk deze vacature
footer mask
Unica Groep uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.