Nieuw item

Business Controller | Unica Datacenters

Amsterdam
Other details
Match criteria
Education level
 • University
Workexperience
 • Senior
Heb jij de ambitie om dé financieel eindverantwoordelijke te worden van Unica Datacenters en met  jouw capaciteiten en ambities invloed uit te oefenen op de financiële groei van dit mooie bedrijf? Solliciteer online en word Manager Finance & Control bij één van de snelst groeiende organisaties binnen Unica.

Job description

Als Manager Finance & Control heb je een spilfunctie in de groeiplannen van Unica Datacenters, één van de snelst groeiende organisaties binnen ons netwerk aan bedrijven. Als lid van het MT lever je doelgericht je bijdrage aan de organisatie, zowel inhoudelijk als organisatorisch op internationaal niveau. Met jouw capaciteiten en ambities oefen je invloed uit op de financiële groei van het bedrijf. Nu nog acterend in een ‘stand alone’ rol in een min of meer startup omgeving. Gezien de potentie en ambitie van Unica Datacenters, kan jij meegroeien om uiteindelijk als CFO te acteren.

Als Manager Finance & Control verzorg je de informatiebehoeften van het management m.b.t. financiële rapportages, budgetten en prognoses en implementeert nieuwe initiatieven op dit vlak. Je bent verantwoordelijk voor advisering en beheersing van projectrisico’s (control), het in stand houden van het business control framework (business planning), faciliteren van het management op financieel-economisch vlak (business support) en beheersing van werkkapitaal. Je werkt nauw samen met de directeur Unica Datacenters en rapporteert aan de CFO van Unica Groep.

Jouw verantwoordelijkheden in deze drijvende en dragende functie:

 • Het verzorgen van de periodieke cyclus van financiële projectprognoses en forecast;
 • Het beoordelen van de gerealiseerde operationele en financiële KPI's in relatie tot de doelstellingen; je analyseert de resultaten en formuleert concrete en actiegerichte aanbevelingen tot bijsturing;
 • Het vertalen van business initiatieven naar gevolgen voor business model, processen, systemen en controles;
 • Het bewaken van de voortgang in kwaliteit van de administratieve systemen en interne beheersing;
 • Het onderhouden van contacten met de shared services.

Jouw team

Unica Datacenters is dé Nederlandse datacenterspecialist die intelligente en technologisch complexe datacenters in Europa realiseert.

Al meer dan 20 jaar verzorgt Unica Datacenters de engineering, bouw, inbedrijfstelling, configuratie, optimalisatie en het onderhoud van datacenters. Daarnaast implementeert Unica Datacenters whitespace en infrastructuur en faciliteert zo de veilige opslag van data. Dat is hoe Unica Datacenters aan een betere, groeiende, digitale wereld bijdraagt.

Groot of klein, eenvoudig of complex: als hoofdaannemer ondersteunt Unica Datacenters opdrachtgevers bij al hun datacenteruitdagingen, van A tot Z.

Benefits

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Unica beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt jouw carrière ten goede en bieden wij volop doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Daarnaast kan je rekenen op een een zelfstandige en verantwoordelijke functie bij een professionele en dynamische organisatie. Vanzelfsprekend horen bij de functie een goed salaris, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, een winstdelingsregeling en ruime studiefaciliteiten, die volledig passen bij een vooraanstaande onderneming.

Requirements

Als Manager Finance ben je analytisch sterk en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een stevige persoonlijkheid. Daarnaast beschik je over:

 • WO diploma en hebt een academisch werk- en denkniveau; RA/RC is een pré
 • Werkervaring opgedaan binnen een corporate finance omgeving
 • Minimaal 7 jaar, in een complexe control functie bij een complexe en grote speler (ICT domein) in de markt is een eis
 • Gedreven om samen met collega’s resultaat te boeken in een veranderende omgeving
 • Communicatief, hands-on, pragmatisch, zelfstandig en initiatiefrijk
 • Gedegen kennis van MS Excel en kennis van SQL is een pré
 • Ervaring binnen de ICT (projecten)organisatie is een pré even als ervaring in een start up achtige omgeving

Company profile

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. Unica is de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland. We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef- en werkomgevingen op met behulp van techniek. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met ruim 2000 medewerkers, een omzet van € 386 miljoen, 14 vestigingen, 8 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.

Publication date

23.02.2018

Medewerkers
Martin Dusee
Martin Dusee
Deel deze vacature
Visitors of this page also checked out these jobs:
Ben jij de schakel tussen 'een mogelijke opdracht' en 'succesvolle opdracht'? Word tendermanager bij Unica!
Bekijk deze vacature

Ben jij een gedreven Leidinggevend Monteur Electrotechniek die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Leidinggevend Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.

Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven BIM Modelleur Elektrotechniek die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt BIM Modelleur Elektrotechniek bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven BIM Modelleur Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt BIM Modelleur Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Werkvoorbereider Elektrotechniek die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Werkvoorbereider Elektrotechniek bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature

Zijn gebouwgebonden installaties bij jou altijd in topconditie? Word beheertechnicus!

Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven werkvoorbereider die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt werkvoorbereider bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature

Hebben werktuigbouwkundige installaties voor jou geen geheimen meer? Word Engineer!

Bekijk deze vacature

Weet jij projecten in de utiliteitsbouw telkens weer tot een goed einde te brengen?

Bekijk deze vacature
Ben jij een analytische en kritische Business Intelligence specilaist met persoonlijkheid en vind je het een uitdaging om Unica te helpen in hun sterke groei? Solliciteer online en word Business Intelligence Specialist bij Unica.
Bekijk deze vacature
footer mask
Unica Groep uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.