Nieuw item

HR Adviseur | Regio Noord Brabant - Limburg

Regio Noord Brabant-Limburg
Other details
Match criteria
Education level
 • University
Workexperience
 • Senior

Ben jij een zelfstandige en ondernemende HR Professional die graag in een snel veranderende omgeving werkt en wil jij onderdeel uitmaken van de verdere professionalisering en groei van deze ambitieuze afdeling? Solliciteer online en wordt HR Adviseur Unica.

Job description

Je ondersteunt en adviseert de directeuren en managers van de bedrijfsonderdelen in jouw regio op alle voorkomende HR taken in het brede HR werkveld zoals: organisatie- inrichting en -verandering, adviestrajecten, het begeleiden van de HR jaarkalender, personeelsplanning, recruitment en adviseren en coachen van leidinggevenden. In de regio werk je samen met 2 andere HR adviseurs maar ook met de recruiter in jouw regio. Daarnaast heb je een actieve rol in het mede (verder) ontwikkelen van de People Strategie en de HR instrumenten.

Je bent in deze functie een stevige gesprekspartner voor het management met een hands-on mentaliteit. Je bent niet snel van je stuk te brengen. Je geeft gevraagd (en ongevraagd) advies inzake personele aangelegenheden, maar je zet samen met hen ook de strategische lijnen uit. Kortom een hele brede en dynamische functie, in een snel veranderende omgeving.

Jouw team

De afdeling HR van Unica bestaat uit 21 medewerkers en is ontwikkeling. Elke dag zijn wij bezig om het HR-beleid, -activiteiten en -instrumenten, die zowel landelijk als regionaal worden ingezet, te optimaliseren.

Het HR advies team bestaat uit 6 HR adviseurs waar jij er een van zal zijn. Het zijn enthousiaste en actiegerichte adviseurs. De mogelijkheid is er om met collega’s van het HR team te sparren en er worden op gezette tijden bijeenkomsten georganiseerd om kennis te delen, te leren en samen leuke dingen te doen. Vanuit HR werken we samen aan het beste resultaat voor klanten en partners.

Benefits

Naast een prachtige kans om de HR (advies) afdeling verder te professionaliseren in een uitdagende markt bieden we jou ruimte om je tijd en agenda flexibel te plannen. Er zijn voldoende kansen om binnen HR je verder te specialiseren en te ontwikkelen. Op termijn zelfs door te groeien naar een andere functie is mogelijk. Dat vinden wij niet erg!

Je kunt ook rekenen op:

 • Een lease auto;
 • Flexibiliteit in standplaats;
 • 25 vakantiedagen + 13 adv dagen;
 • Ondernemende en resultaatgerichte bedrijfscultuur;
 • Een organisatie met ambitie, namelijk om in 2021 één van de meest toonaangevende technische dienstverleners en beste werkgever Nederland te zijn.

Requirements

Met jouw ervaring en bewezen trackrecord als business partner vind je het leuk om mee te bouwen aan de HR afdeling van de toekomst. Jij bent een zelfstandige en ondernemende HR professional die graag in een snel veranderen omgeving werkt. Je brengt bij voorkeur expertise mee op het gebied van organisatieontwikkeling of hebt een passie voor het domein compensation &benefits. Vanuit de basis pak je zaken op en initieer je acties.

Je hebt bij voorkeur een academische opleiding afgerond in bijvoorbeeld de richting bedrijfskunde of personeelswetenschappen en je hebt ongeveer 6- 8 jaar brede generalistische kennis en ervaring binnen HR in grote corporate organisaties.

Wat vinden we nog meer belangrijk:

 • Kennis van en ervaring met verandermanagement en organisational development;
 • Je hebt strategisch inzicht en bent in staat om proactief te anticiperen op business gedreven vraagstukken;
 • Een open en integere werkhouding gericht op samenwerken;
 • Analyse-, planning en organisatievaardigheden;
 • Ervaring en affiniteit met compensation & benefits is een pré;
 • Bij voorkeur ben je per direct en fulltime beschikbaar.

Company profile

De afdeling HR van Unica draagt met 21 medewerkers bij aan de bedrijfsdoelstellingen van Unica. Wij zijn een afdeling in ontwikkeling en werken aan HR-beleid, -activiteiten en -instrumenten, die zowel landelijk als lokaal kunnen worden ingezet. Onze ambitie is om de beste werkgever van Nederland te worden. Daarom focussen we ons op de beste employee experience, zodat Unica ook in de snel veranderende wereld een aantrekkelijk werkgever is en blijft. Het HR-team is kundig, proactief en heeft passie voor mensen en organisaties. HR-Services is de vraagbaak voor al onze medewerkers en zorgt voor een correcte personele administratie rond in-, door- en uitstroom. De afdeling recruitment bouwt aan onze naamsbekendheid en werft nieuwe collega’s in de markt. Het HR-adviesteam en de HR-projectmanagers zijn de verbindende schakel met de lijn. Ze vertalen bedrijfsdoelstellingen naar HR-plannen, ontwikkelen en voeren deze uit. Daarnaast werken ze aan projecten. Vanuit HR werken we samen aan het beste resultaat voor klanten en partners. Samen maken we de toekomst.

Publication date

07.03.2018

Medewerkers
Michiel van Dorsten
Michiel van Dorsten
Deel deze vacature
Visitors of this page also checked out these jobs:
Ben jij de schakel tussen 'een mogelijke opdracht' en 'succesvolle opdracht'? Word tendermanager bij Unica!
Bekijk deze vacature
Ben jij die administratieve medewerker en heb je ervaring met ICT projecten die de administratie verbeteren? Weet jij onze collega's hierbij te betrekken en mee te nemen? Dan is deze vacature voor jou!
Bekijk deze vacature
Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen? Solliciteer online en word Werkvoorbereider projecten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben je bedreven in preventie op brandveiligheid gebied. Ben je een techneut die zelfstandig kan werken op diverse installaties. Solliciteer dan snel. 
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven Monteur Electrotechniek die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt Monteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een gedreven BIM Modelleur Werktuigbouwkunde die graag meewerkt om projecten in de installatietechniek telkens weer tot een goed einde te brengen? Solliciteer online en wordt BIM Modelleur Werktuigbouwkunde bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een servicegerichte Monteur Elektrotechniek die streeft naar een optimale klanttevredenheid? Solliciteer online en wordt 1e Servicemonteur bij de grootste en leukste technische dienstverlener van Nederland.
Bekijk deze vacature
Ben jij een zelfstandige en ondernemende corporate recruiter die graag in een technische omgeving werkt? En wil jij meewerken aan de verdere professionalisering van onze recruitmentafdeling? Lees dan snel verder.
Bekijk deze vacature
Unica groeit! Wordt jij de werkvoorbereider die ook projecten leidt?
Bekijk deze vacature

Bedenk jij technisch hoogkwalitatieve oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer online en word Werkvoorbereider Contracten bij de grootste technische dienstverlener in Nederland.

Bekijk deze vacature
footer mask
Unica Groep uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.