Aan de slag als

Engineer

alt

Hardware & Software

alt

Werktuigbouwkunde

alt

Elektrotechniek

alt

Brandveiligheid

alt

Engineer ICT

alt

Toegangscontrole

alt

Meet- & regeltechniek

Bij Unica krijg je de kans om je vaardigheden al engineer te ontplooien en bij te dragen aan baanbrekende projecten. Als engineer speel je een sleutelrol in het ontwerpen, inspecteren of onderhouden van geavanceerde technologische en ICT oplossingen in de gebouwde omgeving.

Als engineer bij Unica werk je aan diverse projecten in uiteenlopende sectoren, van duurzame energie tot smart buildings en van industrie 4.0 tot cybersecurity. Je wordt omringd door experts die jouw passie voor technologie delen en die samen streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten.

MEER DAN 35 LOCATIES

Kansen in de
buurt voor jou
als engineer

Een slagvaardig netwerk van 45 bedrijven die verdeeld zijn over Nederland, zodat er altijd een vestiging in de buurt te vinden is en jij niet ver hoeft te reizen voor je werk.

COLLEGA'S

Wij vormen samen Unica

Als trendsetter in duurzame innovaties en allround technisch dienstverlener lost Unica technologische vraagstukken in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, industrie, internet of things (IoT) en smart buildings.

AANBESTEED OP BASIS VAN BIM-MODEL: JAKOBA MULDERHUIS AMSTERDAM

Wat heeft Unica jou te bieden?

Wat heeft Unica jou te bieden?

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en wij houden je automatisch op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!