Wij zijn een netwerk van bedrijven

Als trendsetter in duurzame innovaties en allround technische dienstverlening lost Unica alle technologische vraagstukken op in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, industrie, internet of things (IoT) en smart buildings. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in functionele oplossingen op maat die bijdragen aan duurzame, digitale, gezonde en comfortabele leef- en werkomgevingen. Met een slagvaardig netwerk van negen toonaangevende bedrijvenclusters, ruim 3.700 medewerkers en een omzet van € 758 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland. De organisatiestructuur kan worden onderverdeeld in drie segmenten ondersteund door de Business Services.

Netwerk van bedrijven

Het netwerk van bedrijven bestaat uit negen bedrijvenclusters met elk hun eigen specialisme.  De bedrijven uit de clusters bundelen zich topprestaties neer te zetten voor toonaangevende klanten in heel Nederland. technische topprestaties neer te zetten.

In het hart van ons netwerk bevinden zich bedrijven die uitblinken in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, regeltechnische installaties, ICT, security, industrie, brandbeveiliging en energie. Deze diversiteit stelt Unica in staat om oplossingen op maat te bieden, ongeacht de complexiteit van de uitdaging.

Met vestigingen verspreid over heel Nederland, garandeert Unica niet alleen een landelijke dekking maar ook een efficiënte dienstverlening. Ons netwerk functioneert als één geheel, waarbij de samenwerking tussen bedrijven ons de flexibiliteit geeft om snel te schakelen.

Bij Unica bestaat het netwerk niet alleen uit bedrijven, maar het draait juist ook om mensen. Samenwerking staat centraal, waarbij kennis wordt gedeeld en successen samen worden gevierd.

Business Services

Naast het netwerk van bedrijven heeft Unica vanuit vanuit de locaties Hoevelaken en Zwolle afdelingen die zorgen voor de centrale ondersteuning van de negen bedrijvenclusters. Deze afdelingen worden ook wel de Unica Business Services genoemd en bestaan uit Finance & Business Control, Procurement & Supply Chain, Facility Management, HRM, Legal, Information Management, QHSE, Security & Risk en Marketing & Communicatie. 
Ontdek de mogelijkheden, omarm de diversiteit en word een essentieel onderdeel van ons groeiende netwerk bij Unica.

Jouw toekomst bij Unica

Als je wilt bijdragen aan innovatieve projecten, samenwerken met toegewijde professionals en een verschil wilt maken in de technische wereld, dan is Unica de plek voor jou.

Solliciteer vandaag en ontdek de mogelijkheden die werken bij Unica biedt voor jouw carrière in techniek. Welkom bij een boeiende reis vol groei, uitdagingen en kansen.