Aan de slag als

Technisch Specialist

alt

Onderhouds-
deskundige

alt

Advies & Inspectie

alt

Tekenen & ontwerpen

Bij Unica krijg je de kans om je technische vaardigheden te ontplooien en bij te dragen aan baanbrekende projecten. Als technisch specialist speel je een sleutelrol in het ontwerpen, inspecteren of onderhouden van geavanceerde technologische oplossingen in de gebouwde omgeving.

Als technisch specialist bij Unica werk je aan diverse projecten in uiteenlopende sectoren, van duurzame energie tot smart buildings en van industrie 4.0 tot cybersecurity. Je wordt omringd door experts die jouw passie voor technologie delen en die samen streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten.

Ivo Hendriks, van Beheertechnicus naar technisch specialist Adviseur Advies & Inspectie

"Hier regel ik alles van A tot Z op één grote locatie!"

"Ik begon 8 jaar geleden als servicemonteur en ben sindsdien flink doorgegroeid. In mijn werk regel ik alles van A tot Z op één grote klant-locatie en ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten. Er zijn volop kansen om mijn kennis te verbreden, met opleidingsmogelijkheden en interne groei. Je kan jezelf dus ontwikkelingen en je hebt veel vrijheid in je werk. Alles, van gereedschap tot telefoon, wordt voor je geregeld."

MEER DAN 35 LOCATIES

Kansen in de
buurt voor jou
als technisch 
specialist

Een slagvaardig netwerk van 45 bedrijven die verdeeld zijn over Nederland, zodat er altijd een vestiging in de buurt te vinden is en jij niet ver hoeft te reizen voor je werk.

COLLEGA'S

Wij vormen samen Unica

Als trendsetter in duurzame innovaties en allround technisch dienstverlener lost Unica technologische vraagstukken in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, industrie, internet of things (IoT) en smart buildings.

AANBESTEED OP BASIS VAN BIM-MODEL: JAKOBA MULDERHUIS AMSTERDAM

Wat heeft Unica jou te bieden?

Wat heeft Unica jou te bieden?

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en wij houden je automatisch op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!