Aan de slag met

ICT & Data

alt

ICT-specialist

alt

Consultant

alt

Sales

alt

Support

Als specialist op het gebied van data en ICT bij Unica ga je aan de slag met het ontwerpen, implementeren en onderhouden van geavanceerde data- en ICT-oplossingen.

Je taken omvatten het analyseren van klantbehoeften, adviseren over passende technologische oplossingen, en het beheren van projecten om te zorgen voor efficiënte en effectieve implementaties. Daarnaast ben je betrokken bij het waarborgen van de veiligheid en het optimaal functioneren van netwerken, systemen, en applicaties, en werk je mee aan innovatieve projecten die inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van data en ICT.

MEER DAN 35 LOCATIES

Kansen in de
buurt voor jou
als ICT specialist

Een slagvaardig netwerk van 45 bedrijven die verdeeld zijn over Nederland, zodat er altijd een vestiging in de buurt te vinden is en jij niet ver hoeft te reizen voor je werk.

COLLEGA'S

Wij vormen samen Unica

Als trendsetter in duurzame innovaties en allround technisch dienstverlener lost Unica technologische vraagstukken in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, industrie, internet of things (IoT) en smart buildings.

SAMEN MAKEN WE DE TOEKOMST

Wat heeft Unica jou te bieden?

Wat heeft Unica jou te bieden?

Loop jouw
droombaan niet mis!

Stel een job alert in en wij houden je automatisch op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!